Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

PES: Naručenim istraživanjima DPS prikriva od birača totalni fijasko

Poručuju da će ''uzaludan biti dogovor DPS-a sa predsjednikom države i ostalim partijama koje su podržale skraćenje mandata u Podgorici, jer politika Pozitivne kojom je sada inficiran predsjednik države, više nema prolaznost''

Istraživanja koja rade DPS i njegovi sateliti nemaju nikakve veze sa realnošću, što će ubrzo pokazati lokalni izbori u Podgorici i Kotoru, saopštili su iz PES-a.

– Iz razloga što stoje jako loše, pogotovo nakon kampanje ubjeđivanja javnosti da je 222 eura veće od 600 i 800 eura, te da su penzije od 145 eura i prosječne plate oko 500 eura jedino održivo rješenje usljed globalnog rasta cijena, DPS-u i opoziciji je jedino ostalo da sami pišu istraživanja, predstavljajući ih objektivnim i relevantnim- navode u saopštenju.

Poručuju da će “uzaludan biti dogovor DPS-a sa predsjednikom države i ostalim partijama koje su podržale skraćenje mandata u Podgorici, jer politika Pozitivne kojom je sada inficiran predsjednik države, više nema prolaznost”.

– Zato naručenim istraživanjima DPS prikriva od birača totalni fijasko, nakon realne spoznaje kako se opozicija kotira u biračkom tijelu. Osim što DPS napuštaju tradicionalni koalicioni partneri, rasulo koje će tek uslijediti, kako vladavina prava bude jačala, ne mogu zaustaviti nikakve fiktivne sondaže- navodi se u saopštenju.

Navode da, kako stoje udruženi opozicioni politički blokovi DPS-a i predsjednika države, ubrzo će se uvjeriti javnost, a i autori “istraživanja”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve