Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

PES: Medojević će svoje izmišljotine protiv Mujovića dokazivati na Sudu

''Nije prvi put da Nebojša Medojević za potrebe bivšeg režima i njihovih političkih partnera širi neistine'', dodali su iz Pokreta Evropa sad

Koalicioni partner Jakova Milatovića i Dritana Abazovića će izmišljotine da je Saša Mujović pronevjerio 800 hiljada eura dokazivati na Sudu, saopšteno je iz PES-a.

“Nije prvi put da Nebojša Medojević za potrebe bivšeg režima i njihovih političkih partnera širi neistine”, dodali su iz Pokreta Evropa sad.

Nakon što je, kako su kazali, u kontinuitetu iznosio izmišljotine na račun predsjednika PES-a, protiv Medojevića je podešena tužba, a Sud je prvostepenom presudom potvrdio sve navode iz tužbe Spajića, te konstatovao da je Medojević povrijedio pravo tužioca na čast, ugled i dostojanstvo.

“To što je Medojević sada u koaliciji sa Abazovićem za koga je tvrdio da je umiješan u šverc cigareta, a lider URE govorio da Medojević radi za Bemaks je vjerovatno tačno, jer su obojica pobjegli od mogućnosti da Sud utvrdi istinu. Iako je Medojević već izgubio spor na Sudu, to ga nije obeshrabrilo da ovog puta za potrebe Milatovića i Abazovića, izmišljotinama na račun prof. dr Saše Mujovića pokušava da zaustavi vrtoglavi pad rejtinga te koalicije”, zaključili su iz PES-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve