Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Ostavke i novi izbori – jedini moralni čin

''Svakome ko iole prati pitanje evropskih integracija je jasno da put u EU ne vodi preko Brisela, nego preko susjeda. Tako je bilo za sve članice, uključujući i Hrvatsku čiji je put vodio preko Slovenije, pa će tako i za Crnu Goru''

Piše: Mirko Stanić, predsjednik GO SDP i predstavnik Evropskog saveza

Strateško opredjeljenje Crne Gore da postane članica EU, uz želju 80% naših stanovnika, jedna je od rijetkih stvari koje skoro u potpunosti ujedinjuju naše društvo. Zbog toga je danas više nego ikad jasno da “Rio Tinto vlada” Milojka Spajića mora da podnese ostavku i da građani što prije izađu na izbore, kako bi se otkočio naš evropski put, ali istovremeno stalo na put javašluku, partijskom zapošljavanju i nesposobnim ministrima sa izmišljenim resorima.

Svakome ko iole prati pitanje evropskih integracija je jasno da put u EU ne vodi preko Brisela, nego preko susjeda. Tako je bilo za sve članice, uključujući i Hrvatsku čiji je put vodio preko Slovenije, pa će tako i za Crnu Goru.

Zbog toga je elementarno moralan čin trojke sa vlasti da već danas podnesu ostavke na funkcije i time primjerom pokažu da im je evropska budućnost Crne Gore prioritet. Ukoliko se to danas ne desi, onda će građanima naše zemlje biti jasno da je njihova jedina svetinja – fotelja i službeni Mercedes.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
25.07.2024-18:28 18:28

Gospodine Staniću, vrlo ste uspješni u praznoj govoranciji. Ajde uradite jednom nešto praktično i dobro! Vi ste potpredsjednik Prijestonice. Izađite iz koalicije sa SRBOŠISTIMA(NOVI POJAVNI OBLIK FAŠISTA) u Cetinje. To su Vam Demokrate i URA. Oformite vlast sa crnogorskim partijama. Tu se podrazumijeva DPS, kojeg je SDP(Bujo Đurašković), na poslednjim opštinskim izborima, strašno podmuklo predriblao, i oformio vlast sa neprijateljima Crne Gore! Osim toga, Bujo pojma o pojmu nema. Cetinje svaki dan u crno zavija, od kad je on doša za Vladara Prijestonice. Ništa korisno nije uradio, a štetu je ogromnu napravio. Opština Cetinje je postala ka pustinja u Arizoni.… Pročitaj više »