Subota, 29 Juna, 2024
Rubrika:

Osmani: Za Kosovo Ulcinj je drugi dom

Osmani je, kako je objavljeno na društvenim mrežama, čestitala Nimanbeguu na novoj poziciji šefa grada sa istorijom, kulturom i tradicijom

Za Kosovo Ulcinj je drugi dom i o tome najbolje svjedoče naše istorijske, kulturne i turističke, porodične i poslovne veze, kazala je predsjednica Kosova Vjosa Osmani tokom današnje posjete Opštini Ulcinj.

Predsjednik Opštine Ulcinj Genci Nimanbegu ugostio je danas predsjednicu Kosova Vjosu Osmani Sadriu, ambasadorku te zemlje u Crnoj Gori Arianu Žerka Hodža, kao i šeficu kabineta predsjednice Leartu Holaj.

Osmani je, kako je objavljeno na društvenim mrežama, čestitala Nimanbeguu na novoj poziciji šefa grada sa istorijom, kulturom i tradicijom.

“Za Kosovo Ulcinj je drugi dom i o tome najbolje svjedoče naše istorijske, kulturne i turističke, porodične i poslovne veze”, kazala je tom prilikom Osmani.

U objavi se navodi da Nimanbegu se zahvalio Osmani na posjeti gradu Ulcinju.

“Za nas su narod Kosova i institucije Kosova bili, jesu i ostaće put intelektualnog, kulturnog i turističkog uzdizanja na čemu smo večno zahvalni. Naš zajednički put naše dvije zemlje Kosova i Crne Gore ka evropskim integracijama, dobrim međudržavnim odnosima, produbljivanje saradnje na različitim nivoima biće moto na kojem ću graditi politike institucije koju vodim”, kazao je Nimanbegu.

Sastanku su prisustvovali i ministar ljudskih i manjina u Crnoj Gori Fatmir Đeka, potpredsjednik opštine Sabri Salaj i direktor Turističke organizacije Ćazim Hodžik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve