Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Odžić: Rekonstrukcija Vlade završni udarac DF-a, Mandić će i formalno preuzeti upravljanje Vladom

''Umjesto stabilnosti, Vlada će dobiti dodatnu nestabilnost, prorusku agendu, a izgubiti podršku zapadnih partnera i dodatno ugroziti evropski put Crrne Gore''

Rekonstrukcija vlade će biti i završni udarac DF-a u procesu političkog potapanja PES-a, kada će Mandić i formalno preuzeti upravljanje Vladom, ocijenio je zamjenik predsjednika SDP Petar Odžić.

“Umjesto stabilnosti, Vlada će dobiti dodatnu nestabilnost, prorusku agendu, a izgubiti podršku zapadnih partnera i dodatno ugroziti evropski put Crrne Gore”, smatra Odžić.

Prema njegovim riječima, prijevremeni parlamentarni izbori predstavljali bi put ka rješenju političke krize i beznađa u kojem se Crna Gora i region nalaze, a sve zbog velikodržavnih projekata koji prijete miru na Balkanu.

“Evropski savez istrajaće na evropskoj agendi, stabilnosti i vraćanju Crne Gore na zapadne vrijednosti, i na taj način obezbijediti stabilnost Crne Gore i regiona”, poručio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
15.07.2024-16:24 16:24

Dobro gospodine Petre Odžiću, prijevremeni parlamentarni izbori predstavljali bi samo jedan put za kako Vi kažete “rješenje političke krize i beznađa u koje je upala Crna Gora”. Ali nije jedini! I ne radi se o političkoj krizi i beznađu u kojem se Crna Gora i region nalaze. Sa rekonstrukcijom Vlade CG, SRPSKA OKUPACIJA CRNE GORE, postaje i zvanično potvrđena. SRBIJA PREUZIMA POTPUNO VLAST U CRNOJ GORI. Umjesto što nas, obični Crnogorski puk, upoznajete sa situacijom koju znamo bolje od Vas, predlažemo Vam da odmah preduzmete nešto što bi bar donekle poremetilo srpskog okupatora. NEKA SDP HITNO, HITNIJE, NAJHITNIJE RASKINE KOALICIJU… Pročitaj više »