Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Odžić: Najavljena poskupljenja vode u cijeloj Crnoj Gori posljedica programa Evropa sad

Život u Crnoj Gori postao je skuplji od bilo kog dijela Zapadne Evrope, a sve zarad populizma pred izborne procese, koji ce javne finansije dovesti do kolapsa, navodi on

Najavljena poskupljenja vode u cijeloj Crnoj Gori, zbog uračunavanja većih troškova zarada u Vodovodima, samo je još jedan u nizu “benefita” programa Evropa sad, ocijenio je predstavnik Evropskog saveza i zamjenik predsjednika SDP Petar Odžić.

“Na to moramo dodati i već najavljeno poskupljenje vina od 20-ak posto, koje je produkt povećanja akciza u cilju da se nadomjeste rupe u budžetu nastale enormnim zaduženjima, ali i programima Evropa sad”, navodi Odžić.

Prema njegovim riječima, sada već možemo govoriti da je inflacija i veliko povećanje cijena turističkih proizvoda i usluga sezonu dovelo na minimum, zamislimo samo što će prouzrokovati novo najavljeno povećanje PDV-a u turizmu, gdje će i restorani i hoteli imati obavezu da plaćaju duplo veći iznos PDV-a.

“Život u Crnoj Gori postao je skuplji od bilo kog dijela Zapadne Evrope, a sve zarad populizma pred izborne procese, koji ce javne finansije dovesti do kolapsa, a građane Crne Gore do prosjačkog štapa! 29. septembra, promjene kreću iz Podgorice, populisti i nacionalisti će doživjeti fijasko! Svaka veća izlaznost na izborima u Podgorici ali i ostalim opštinama, znači i siguran krah “oslobodiocima”, koji su za četiri godine pokazali da pored toga što ne znaju da upravljaju, imaju i loše namjere”, poručio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve