Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

Odžić: Ko glasa za povećanje PDV-a u turizmu, glasa za gašenje turizma u Crnoj Gori

Prema njegovim riječima, naša turistička destinacija u jeku hiperinflacije koja nas je pogodila već nije konkurentna cijenama sa regionom, a dodatno povećanje PDV-a kao i akciza na vina, izazvaće još jedan veliki talas poskupljenja, koji može biti koban po narednu turistički sezonu

Povećanje PDV-a u turizmu sa 7 odsto na 15 odsto vodiće u potpuno urušavanje najznačajnije privredne grane u Crnoj Gori, ocijenio je zamjenik predsjednika SDP i predstavnik Evropskog saveza, Petar Odžić.

“Toga mora da bude svjestan svaki poslanik, bez obzira na partijsku pripadnost, jer glasanjem za povećanje PDV-a u turizmu glasa za gašenje turizma u Crnoj Gori”, ističe Odžić.

Prema njegovim riječima, naša turistička destinacija u jeku hiperinflacije koja nas je pogodila već nije konkurentna cijenama sa regionom, a dodatno povećanje PDV-a kao i akciza na vina, izazvaće još jedan veliki talas poskupljenja, koji može biti koban po narednu turistički sezonu.

“Pozivam još jednom sve poslanike da još jednom razmisle o posljedicama, i da ne učestvuju u farsi koje su izazvale populističke mjere, koje su i napravile rupe u budžetu! Nemojmo da teret neodgovorne i populističke politike svaljujemo na privredu i građane”, poručio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve