Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Nimanbegu – Kasimi: Relizovati projekte od zajedničkog interesa

Njih dvojica su razgovarali o mogućnostima saradnje dvije opštine u različitim oblastima kao što su obrazovanje, kultura, sport, životna sredina, turizam, nasleđe ali i o organizaciji zajedničkih aktivnosti

Predsjednik opštine Ulcinj Genci Nimanbegu sastao se danas sa predsjednikom opštine Tetovo Bilalom Kasamijem. Njih dvojica su razgovarali o mogućnostima saradnje dvije opštine u različitim oblastima kao što su obrazovanje, kultura, sport, životna sredina, turizam, nasleđe ali i o organizaciji zajedničkih aktivnosti.

“Tokom septembra mjeseca dogovoreno je da naš grad bude domaćin fudbalskog turnira za mlađe uzraste, na kome će učestvovati domaći timovi iz Albanije, Kosova, Sjeverne Makedonije, Preševske doline, itd. dok bi se u oktobru, stručnjaci iz oblasti turizma iz oba grada okupili na zajedničkoj konferenciji u Tetovo, gdje bi razmijenili svoja mišljenja i iskustva u turizmu”, navedeno je u saopštenju Opštine Ulcinj.

Navodi se da su se oba predsjednika složila da Ulcinj i Tetovo, kao dio Zajednice albanskih opština, treba da “stvore nove mogućnosti koje služe realizaciji ambicioznih projekata u svim sektorima, u zajedničkom interesu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve