Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Nikolić: U slučaju penzionisanja Lazarevića zgaženi Ustav i Savjet za odbranu i bezbjednost

''Mandić i Spajić su patentirali praksu zloupotrebe Zakona o PIO, kad god treba neku instituciju podvesti pod kontrolu''

Šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić kazao je danas da su u slučaju penzionisanja generala Vojske Crne Gore (VCG) Zorana Lazarevića “zgaženi” Ustav i Savjet za odbranu bezbjednosti.

“U slučaju penzionisanja gen. Lazarevića, zgaženi su Ustav i Savjet za odbranu i bezbjednost. Mandić i Spajić su patentirali praksu zloupotrebe Zakona o PIO, kad god treba neku instituciju podvesti pod kontrolu”, napisao je Nikolić u objavi na mreži X.

Umjesto da ide po brzoj stazi EU integracija, prema njegovim riječima, Crna Gora “klizi u despotiju”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
03.09.2024-10:04 10:04

Pa dobro Nikoliću, reka si ni što i vrapci na grani znaju! Kad ćete nam Nikoliću ti i DPS jednom reć što da činimo, da ove okupatorske siledžije i bezumnike, zaustavimo u naumu uništenja Crnogorki i Crnogoraca, uništenja Crne Gore? Kad ćete jednom reći da za i za Tebe Nikoliću i za DPS postoje Crnogorsci i Crnogorke, postoji Crnogorska pravoslavna crkva, kadaq ćete ih uzeti u zaštitu ka i ostale građane Crne Gore?

Tara
03.09.2024-10:06 10:06

Nedopustivo..kod nas vlada srbijanski gestapo..Vakat je,da se nesto pod Hitno preduzme.. srbijanski fasisti-cetnici spremaju Uzas u ovoj nasoj drzavi..Krapovic je antidrzavnik-on radi protiv zakona i Ustava CG..ne samo on no svi Becicevi-Mandicevi-Pipunovi-Milojkovi fasisti..