Utorak, 17 Septembra, 2024
Rubrika:

Nikolić: Imamo potpunu anarhiju u Skupštini Crne Gore, sve je podešeno dogovorima Mandića i Spajića

Prema njegovim riječima parlamentarna većina radi ono za šta optužuje opoziciju i tvrdi da je ovo ''klasični autogol'' vladajuće većine

Imamo potpunu anarhiju u Skupštini Crne Gore, tvrdi šef Poslaničkog kluba DPS-a Andrija Nikolić. On je na današnjoj konferenciji za medije koju je sazvao nakon informacije da je sjednica Skupštine, na kojoj je trebalo da se usvoji Zakon o razvojnoj banci koji je predsjedik države Jakov Milatović vratio na ponovno odlučivanje, otkazana rekao da je otkazivanje sjednice parlamenta teška devastacija Poslovnika o radu Skupštine.

“Ni Poslovnik, ni Ustav ne poznaju otkazivanje sjednice i ona je danas morala biti otvorena. Kada predsjednik vrati zakon na ponovno odlučivanje on se mora naći na prvoj narednoj sjednici i mora se glasati”, pita Nikolić.

Prema njegovim riječima parlamentarna većina radi ono za šta optužuje opoziciju i tvrdi da je ovo “klasični autogol” vladajuće većine.

“Koliko treba da budeš politički jadan da bi u obrazloženju zašto otkazuješ naveo da će opozicija koristiti sjednicu za kampanju, a onda zakažeš drugu za 26. septembar, što je isto pred izbore”, dodao je Nikolić.

Prema njegovim riječima parlamentarna većina radi ono za šta optužuje opoziciju.

“Današnja sjednica na kojoj je trebalo ponovo glasati o Razvojnoj banci je otkazana jer je Centralna banka zajedno sa Briselom tražila da se konsultuje Evropska komisija. Nemamo političke konsultacije, sve je podešeno dogovorima Mandića i Spajića, gdje stranka predsjednika Vlade daje šefu parlamenta da se na ovaj način ponaša”, zaključio je Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
12.09.2024-15:43 15:43

Ovo nije “klasični” autogol vladajuće parlameNTrne većine, već klasičan prikaz USPJEHA puća srpskog okupatora Crne Gore. Na oči DPS i drugih toboš suverenistčkih i toboš građanskih političkih partija, srpski okupatorski najamnici u parlamentu Crne Gore, čine bez ometanja sve što treba da potppuno ubiju Crnu Goru, da potpuno ubiju Crnogorke i Crnogorce. Driblaju Vas, prelaze duplim ili tripl pasovima, ka malu đecu. ALI ZATO STE VI FINI, FINI, FINI, EVROPSKI, GRAĐANSKI, SVJETSKI POLITIČARI I PONAŠATE SE KA DA CRNOGORCI I CRNOGORKE NIJESU GRAĐANI CRNE GORE. a CRNOGORSKA NACIJA JE U SVAKOM POGLEDU ŽIVOTNO I IDENTITETSKI IZLOŽENA NESTANKU, MOŽE BIT I… Pročitaj više »