Subota, 6 Jula, 2024
Rubrika:

Nenezić o izjavi Spajića o crnogorskom državljanstvu: Ako je i od vas, mnogo je

On je upitao Spajića da li ima državljanstvo Singapura,ili Japana jer je tamo kako je iranije kazao živio i rasdio preko pet godina. Ili kako je dodao, ''možda niste plaćali porez''

Dok cijela država nema struje zahvaljujući profesionalnim kadrovima u EPCG premijera Spajića, on plasira informaciju da je kao čovjek koji je lagao da ima državljanstvo druge države sad u prilici da našteluje zakon koji njegovim “nalogodavcima” odgovara, saopštio je poslanik SD-a Branislav Nenezić u objavi na društvenoj mreži X.

On je upitao Spajića da li ima državljanstvo Singapura,ili Japana jer je tamo kako je iranije kazao živio i rasdio preko pet godina. Ili kako je dodao, “možda niste plaćali porez.

“Jeste li spremni da zarad ostanka na vlasti, ucijenjeni, a bez hrabrosti da branite Crnu Goru, pristanete da uvedete zakonska rješenja koja će omogućiti scenario sa nedavnih izbora u Srbiji, a gdje glasači pristižu “autobusima”, na obdan registrovani na lokacije trafostanica i napuštenih objekata”, naveo je poslanik SD-a.

On je poručio “Pa i ako je od Vas mnogo je”.

“Nastavljate onamo gdje je stao prethodnik, završićete kao i on čim ne budete više “trebali” na “talk show” emisijama, vašarima i tribinama”, zaključio je Nenezić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cuca
21.06.2024-23:09 23:09

Bravo Neneziću, a tek koliko je imao
žena a logično i djece mi će mo se
o jadu zabaviti samo sa njegovim
državljanstvima.