Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Nedović: Zašto Milatović ćuti na skandaloznu dodjelu pasoša Ramaju

''Vjerovatno je predsjednik svih građana u ovom slučaju procijenio da nije pametno budućem koalicionom partneru nanositi političku štetu'', kazala je Nedović

Zašto predsjednik Milatović ćuti na skandaloznu dodjelu pasoša Ramaju, pitaju se mnogi građani kojima je obećao da će zastupati njihove interese, upitala je poslanica Pokreta Eropa Sad (PES), Jelena Nedović.

Kako je kazala, do sada je predsjednik države komentarisao brojne teme koje nisu po Ustavu u njegovim ingerencijama, a sada na temu koja ima bezbjednosne aspekte, a sam slučaj može nanijeti štetu imidžu države, Milatović kao predsjednik Crne Gore i član Savjeta za odbranu, uporno ćuti.

“Ipak, vjerovatno je predsjednik svih građana u ovom slučaju procijenio da nije pametno budućem koalicionom partneru nanositi političku štetu”; kazala je Nedović.

Prema njenim riječima, iako je redovno komentarisao svaku mjeru aktuelne Vlade, uz veliki stepen saglasnosti u kritikama sa ostalom opozicijom, ovog puta nema ni traga, ni glasa od predsjednika Crne Gore.

“Ako je kritikovao glomaznost Vlade koja će budžet opteretiti za oko milion eura godišnje ili 0,03 odsto ukupnog budžeta, začuđujuće je da za samo jedan slučaj novog državljanina Crne Gore Nasera Ramaja i utaje poreza od dva miliona, nema reakciju”, ocijenila je poslanica PES-a.

Iako je, ocjenjuje Nedović, u velikoj mjeri na dobrom putu da pogazi obećanje i ostane predsjednik svih građana, očekuje da će zbog javnosti, pa makar i one koju doživljava za pristojnu, imati osvrt na postupak skandalozne dodjele pasoša osumnjičenim licima od strane Abazovićeve Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve