Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Nedić: Vrijeme je da se skraćenjem mandata Skupštine funkcionisanje Opštine Berane vrati u zakonske okvire

''Poručujemo da je vrijeme da se prekine agonija koja traje već nekoliko mjeseci i da se građanima pruži mogućnost da na izborima svojim glasom podrže onu političku snagu koju žele da vide na vlasti u Beranama u naredne četiri godine''

“Pozivam vladajuću većinu u lokalnom parlamentu da prestane da se ponaša infantilno i da konačno počne da postupa zrelo i odgovorno”, poručio je predsjednik Opštinskog odbora DPS Berane Miro Nedić.

Kako dalje navodi, DPS-u politički odgovara takvo ponašanje jer građanima olakšava donošenje odluke na izborima.

“Zato smo potpuno uvjereni da će naredni izborni proces rezultirati političkim debaklom sadašnje vladajuće većine. Međutim, kao ozbiljan politički subjekat, poručujemo da je vrijeme da se prekine agonija koja traje već nekoliko mjeseci i da se građanima pruži mogućnost da na izborima svojim glasom podrže onu političku snagu koju žele da vide na vlasti u Beranama u naredne četiri godine”, dodaje Nedić.

“Dakle, gospodo iz vladajuće većine u Beranama, zakažite sjednicu, pokažite da poštujete pravni sistem države Crne Gore, kao i preporuke Ministarstva javne uprave i Vlade Crne Gore. Odbornici DPS-a će podržati skraćenje mandata Skupštini opštine Berane”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve