Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

MUJOVIĆ ZAJEBAO I BEČIĆA: Od DPS potrčka i ”veličanstvenih” litija, pa do samoproklamovanog ”gradžaniste”

Mujović se pobrinuo da zatvori pun ideološki krug, pa je nakon DPS-a i litija postao samoproklamovani političar građanske provenijencije, tačnije ''gradžanista'' kao ministar u populističkoj, mastodontskoj vladi Milojka Spajića.

Malo je pojava na crnogorskoj političkoj sceni koje se po ameboidnosti, odsustvu stava po bilo kom pitanju, demagogiji i licemjerju mogu mjeriti sa Demokratskom Crnom Gorom.

Perjanica te politike beščašća je lider Demokrata Aleksa Bečić, koji je godinama izbjegavao da iskaže stav po bilo kom pitanju, a za ostvarivanje ličnih interesa i sticanje prava na fotelju, nije birao sredstva.

Međutim, Bečić je čini se neočekivano, dobio konkurenciju u areni političkog beščašća i licemjerja u ”eloksiranom” ministru Saši Mujoviću, inače nosiocu liste bezlične koalicije dvije propadajuće populističke partije PES-Demokrate na izborima u Podgorici.

Mujović je trenutno ministar u Vladi Milojka Spajića i funkcioner populističkog Pokreta Evropa sad. Ali ako je suditi po optužbama bivših partijskih kolega i fotografijama koje kruže društvenim mrežama, Mujović je ranije bio funkcioner DPS-a, partije za koju je prije par dana poručio da sa njima nema saradnje.

Mujović na sastanku DPS-a

Takođe, društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi Mujović kako iz prvih redova predvodi ”veličanstvene” litije, kako je bilo kodno ime za subverzivne političke šetnje predvođene operativcima SPC u mantijama u organizaciji srpsko-ruskih službi.

Nosilac ”Podgoričke liste” Andrej Milović obratio se prekjuče Mujoviću ističući da je dvije decenije bio u DPS-u.

“Saša budi čovjek, reci istinu!  Saša, nije sramota što si bio dvije decenije u DPS, to ti kažem ja koji nikada nisam glasao DPS. Ali, sramota je da obmanjuješ građane Podgorice i Crne Gore da nisi bio u DPS, kad postoje dokazi i svjedoci svih kampanja koje ste radili zajedno”, poručio je Milović.

Saša Mujović u dresu staropodgoričkog kluba Partizan, kako dolikuje pravom lokal-patrioti

Kao dokaz da je Mujović bio u DPS-u Milović je priložio i fotografiju sa sastanka nekad vladajuće partije.

Osim fotografije sa sastanka DPS-a, društvenim mrežama je počela da kruži fotografija na kojoj se vidi Mujović u prvim redovima političkih litija, koje su osmišljene od strane srpsko-ruskih službi da destabilizuju Crnu Goru i ugroze njen sekularni karakter.

Saša Mujović na veličanstvenim litijama

Mujović se pobrinuo da zatvori pun ideološki krug, pa je nakon DPS-a i litija postao samoproklamovani političar građanske provenijencije, tačnije ”gradžanista” kao ministar u populističkoj, mastodontskoj vladi Milojka Spajića.

Eloksirani ministar je na taj način u potpunosti zaslužio da se nađe na čelu liste za podgoričke izbore koju čine dvije najameboidnije partije na političkoj sceni Crne Gore, a možda i šire.

Fotografija u dresu beogradskog kluba Partizan samo pojačava ukupni utisak.

B.Knežević

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
!!!
06.09.2024-08:45 08:45

Dugo je ova tranja bila ispod radara.Čak sam i ja,gledajući to pi.kasto lice,povjerovao da je nevin i da je izbjegao guženje i ljubljenje popova i popadija.Kad ono,viđi k..ca,čovjek mi se jutros ukaza u prvim redovima veličanstvenih fašističkih litija!Oca mu hebem ko ga slika,a i ja i on mislili da nema dokaza.

Duky
06.09.2024-12:12 12:12

Mujović je idealan za partije KVD-kako vjetar duva,ili KDV-ko da više

Zaro
06.09.2024-21:39 21:39

I supruga je posjecivala sastanke DPS kod nas u Hilton