Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Mugoša: Pored Aleksića, korektno je da Spajićevu evropsku i evroatlansku Vladu pojačaju Kovačević i Vraneš

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša istakao je da predsjednik Skupštine Andrija Mandić nije čestitao ni Dan nezavisnosti, ni Dan državnosti Crne Gore

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša istakao je da predsjednik Skupštine Andrija Mandić nije čestitao ni Dan nezavisnosti, ni Dan državnosti Crne Gore.

“Državni praznici Crne Gore su 21. maj – Dan nezavisnosti i 13. jul – Dan državnosti. Gledam sajt Skupštine i, ako sam u pravu, nema čestitke predsjednika Skupštine Crne Gore građankama i građanima Crne Gore niti za jedan državni praznik… Ima jedna rečenica u video obraćanju sa Cetinja predsjednika Parlamenta povodom dodjele trinaestojulske nagrade”, napisao je Mugoša na društvenoj mreži Iks.

Istakao je da za Spajića, Gorčević i dr. “ovakvo i slično kontinuirano i iskreno ideološko i političko djelovanje Mandića i DF-a je ulaznica za “evropsku” Vladu koju će njihovim ulaskom, kako vole da kažu njihovi najčvršći koalicioni partneri iz DF-a, “utegnuti”…”

“Pored Aleksića, korektno je da Spajićevu “evropsku i evroatlansku” Vladu pojačaju Kovačević i Vraneš… Drugi koalicioni partneri u vlasti će sve ovo prećutati a ako ih nekad neko nešto bude pitao spremili su odgovor – Milo, DPS, Milo, DPS, Milo, DPS…”, poručio je Mugoša.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve