Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Mugoša pita Ministarstvo sporta: Kojim sponzorima smeta Jelena Dubljević?

I da je ovo tačno, u što sumnjam, neprimjereno je i nedopustivo ovakve konstatacije navoditi u zvaničnom saopštenju ministarstva

“Odnos ministarstva, odnosno ministra sporta prema rukovodstvu jednog nacionalnog saveza”, prokomentarisao je poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša, povodom dijela saopštenja Ministarstva sporta, nakon što je KSCG objavio da nema finansija za odlazak košarkašica na pretkvalifikacioni turnir Svjetksog prvenstva.

Mugoša je kao sporan izdvojio dio saopštenja Ministarstva sporta koji kaže da je “simptomatično je da su sponzori na pomen rukovodstva Saveza pokazivali nezainteresovanost za sponzorisanje Košarkaškog saveza, na čelu sa predsjednicom Jelenom Dubljević”.

“I da je ovo tačno, u što sumnjam, neprimjereno je i nedopustivo ovakve konstatacije navoditi u zvaničnom saopštenju ministarstva”, rekao je poslanik SD na mreži Iks.

Veoma je važno, navodi on, da se saopšte imena tih “čuvenih” spozora.

“Posebno ako su to državne firme, koji neće jedan savez da sponzorišu jer im se ne svidja rukovodstvo… Jelena Dubljević, naša proslavljena košarkašica nekom sponzoru ne odgovara pa neće da pomogne sportu i sportistima”, poručuje on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
13.07.2024-18:34 18:34

…ada Mugi ,vjerovatno onom CEDIS-u /nemoguce mi ga na ćirilici napisati…/imaju oni para za okupatorsku tzv.SPC i njihove zahtjeve ali za košarkašice NE ! /nezna se koja je veca olos oni ili ministar sporta …
čuš -smeta im sjajna Dubljevicka umjesto da im je ponos …

BobZeković
13.07.2024-19:07 19:07

Aj Mugoša iz SD i Evropskog saveza, dosta je pitanja ministru Šćekiću, na koja svi znamo tačan odgovor. Ministar Šćekić, ortodoksni neprijatelj Crnogoraca i Crnogorki, ortodoksni neprijatelj Crne Gore, ne svaku prljavštinu spremni član srpske okupatorske vlade Milojka Spajjića, odlučio je da ne da sredstva za takmičenje Ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore. Srpski plaćenik Šćekić, mora intenzivno i brutalno raditi na uništavanju svega crnogorskog. Nego Mugoša iz SD i Evropskog saveza, možete li nam ka izabrani predstavnici Crnogorskog naroda, neki put i reć, što treba da radi obični crnogorski puk, osim da polaže vijence na spomenike pobijenim Crnogorskim građanima i… Pročitaj više »