Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Miranović: Uvjeren sam da će CEP biti važan subjekt u Skupstini Glavnog grada

Miranović naglašavao kao crnogorski nesalomivi patrioti da nista ne patentiraju, ali im basta progovoriti ono o čemu drugi ćute i boje se da to kažu.

Uvjeren sam da će nas Podgoričanke i Podgoričani podržati u dovoljnom broju na narednim izborima i da ćemo biti važan subjekt u Skupstini Glavnog grada Crne Gore, saopštio jekandidat za odbornika Crnogorske evropske partije CEP, član Opstinskog i Glavnog odbora i Predsjednistva CEP-a Goran Miranović.

“Ističemo ono što je esencija našeg programa, kojeg promovišeno na predstojećim opštinskim izborima a tiče se identiteta i statusa Crne Gore i ugrožene naše države, spolja i iznutra, i stalnog erodiranja crnogorske nacije i bjesomučnih ataka na nju, dugotrajnih, a naročito od druge polovine 2020”, kazao je on.

Miranović naglašavao kao crnogorski nesalomivi patrioti da nista ne patentiraju, ali im basta progovoriti ono o čemu drugi ćute i boje se da to kažu.

“E mi smo načisto i pošteno, i stoga zakonito kažemo što želimo, hoćemo i očekujemo i zbog čega smo posvećeni do potonjeg atoma naše snage, jer mi uvjerenja ne mijenjamo i ne trampimo niti trgujemo njima, za razliku od brojnih drugih politickih i inih lihvara, ucjenjivača, manipulatora, šarlatana i jeftinih kalkulatora, kameleona”, rekao je on.

Prema njegovim riječima kažu jasno i glasno: “Mi rezervne domovine, države i nacije nemamo i ne treba nam- sem ove naše jedine crnogorske.”

“Zato potenciramo, Crnogorke i Crnogorci da smo to prvo, pa onda građani, evropljani i kosmopoliti.  I čisto to kažemo i djelujemo kao proljećnja rosa, kao dječja suza, iskreno! To smo mi i ne damo na sebe, a druge ne diramo. To je ideologija CEP-a. Odstupiti od nje nećemo”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve