Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Milović o Mujoviću: Saša, budi čovjek, reci istinu, kaži da si bio u DPS-u, budi kao Olivera Injac

Poručuje mu i da ne ide Spajićevim stopama

Nosilac Podgoričke liste Andrej Milović ponovo se obratio ministru energetike i nosiocu liste Evrope sad i Demokrata Saši Mujoviću.

“Saša budi čovjek, reci istinu!  Saša, nije sramota što si bio dvije decenije u DPS, to ti kažem ja koji nikada nisam glasao DPS. Ali, sramota je da obmanjuješ građane Podgorice i Crne Gore da nisi bio u DPS, kad postoje dokazi i svjedoci svih kampanja koje ste radili zajedno”, ističe on.

Poručuje mu i da ne ide Spajićevim stopama.

“Saša, budi čovjek, nemoj Spajićevim lažavim stopama da ideš, ne priliči ti jer si profesor.  Sve ovo što negiraš gledaju i čitaju tvoji studenti, nemoj da im daješ loš primjer i da padaš u njihovim očima, a već rapidno od sinoć padaš. Ne smije politika biti iznad profesure, tj. političke laži iznad istine.  Kaži ljudski: “Bio sam u DPS, nisam više, promijenio sam političko mišljenje jer svako ima pravo na to”, i idemo dalje. To je ljudski, to je vaspitano, to očekuju građani od jednog profesora – da ne bude politikant”, dodaje Milović.

Kaže i kako Mujović treba da se ugleda na Oliveru Injac.

“Budi, kao recimo Olivera Injac, koja vam je prva na listi, a koja se ne stidi što je bila kadar Veselina Veljovića i Duška Markovića u MUP, koja se ne stidi što je radila izbore za DPS, što je skupljala potpise, a na Zabjelu i UDG agitovala i radila “Siguran glas” za DPS. Bez ako i u nju, u međuvremenu, nije ušao duh Milojka Spajića, kao izgleda u tebe pa negira opštepoznato.  Profesore, ovo do sad je čista nula poena, ali imaš popravni, nije kasno”, zaključio je.

Bio na sastanku DPS

Sinoć sam rekao da postoje dokazi da je nazivni nosilac Pokreta Evropa sad-Demokrate Saša Mujović radio izbore za Demokratsku partiju socijalista i glasao za Ivana Vukovića.

Danas je Saša Mujović izjavio da je to laž, ali nakon toga izašao je jedan od dokaza – fotografija sa sastanka DPS, kazao je nosilac Podgoričke liste Andrej Milović.

“Neko laže, ili Saša Mujović ili fotografija? Ili kao kod Dina Merlina kod njih postoje “istine dvije”, naveo je Milović na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.09.2024-15:21 15:21

G-dinMilovic mi se svidja-kad nesto kaze-ne laze-uvijek ima dokaze..

cetinje
04.09.2024-18:14 18:14

A stvarno Mujovicu kupis go*na,budi cojek(ma tesko, otrova te ludi Milojko) da recem onu staru “stidi se og gu*ice kad obraza nemas pi piiii,