Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Milović: Nastavlja se serija vrlo opasnih amandmana koji prijete da u potpunosti uruše sistem

Milović je na mreži X komentarisao to što je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić predao Skupštini amandman u kom se, pišu Vijesti, navodi da će svi investitori koji zakupe državno zemljište odlukom Skupštine na periode do 90 godine, moći da preprodaju i na druge načine otuđe objekte koje izgrade na tom zemljištu

Za rubriku “vjerovali ili ne. Nastavlja se serija vrlo opasnih amandmana, koji prijete da u potpunosti uruše sistem i otvore put totalnoj rasprodaji najvrijednijeg zemljišta u Crnoj Gori, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Milović.

Milović je na mreži X komentarisao to što je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić predao Skupštini amandman u kom se, pišu Vijesti, navodi da će svi investitori koji zakupe državno zemljište odlukom Skupštine na periode do 90 godine, moći da preprodaju i na druge načine otuđe objekte koje izgrade na tom zemljištu.

“Kada tome dodamo predlog da se prag za koji Skupština odlučuje o zakupu/koncesiji/prodaji zemljišta povećava sa dosadašnjih 150 miliona eura na 300 miliona eura onda je namjera loša i jasna! Zaobići Skupštinu i institucije sistema i otvoriti put direktnim pregovorima Vlade sa investitorima. Ovo je samo niz brzopoteznih rešenja bez adekvatnih rasprava, stručnih elaboracija koje kako smo navikli dobijamo svakog dana”, naveo je Milović na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MNE083
10.07.2024-12:38 12:38

Zali Boze ko je sve poslanik!!!