Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

MILOJKA POTRESLO ONO ŠTO JE ČUO NA FORUMU: Umjesto eminentnih stručnjaka, dobili platformu za analizu lokalnih izbora

Upitao je da li je forum postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti, iako su na istom učestvovali i članovi njegove Vlade uključujući i ministra odbrane

Odlazeći predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić komentarisao je danas organizaciju „2BS foruma”, a za koji je Vlada Crne Gore izdvojila 50 hiljada eura.

„Vlada Crne Gore je ove, kao i ranijih godina, bila pokrovitelj „2BS foruma” očekujući da će Crna Gora ugostiti eminentne stručnjake iz odbrane i bezbjednosti. Nasuprot očekivanjima – dobili smo uglavnom platformu za analizu lokalnih izbora vajnih stručnjaka Đukanovića i Milatovića koji su utušili strane goste tužakanjem protiv sopstvene države”, napisao je Spajić u objavi na mreži X.

Upitao je da li je forum postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti.

“Usljed očigledno neadekvatne kontrole kvaliteta sadržaja, zabrinuti smo zbog načina trošenja novca poreskih obveznika odnosno da li je Forum postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti”, stoji u objavi premijera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mert
05.10.2024-10:35 10:35

Nije lako voditi drzavu.Ko gubi, taj se ljuti..Idi roni Spajicu, to ti je sigurno djecacki san..A zaduzenja koja su napravio placace generacije.