Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Milo Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat; ANB: Imamo operativna saznanja

Nije odgovoreno ko je i kada Đukanoviću prenio tu informaciju

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, obavijestio je crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat, saopšteno je Vijestima, iz njegovog kabineta.

“Raniji predsjednik je dobio navedenu informaciju od određenih međunarodnih zvaničnika iz obavještajne zajednice i sa tom informacijom upoznao je državne organe”, odgovoreno je iz Đukanovićevog kabineta na pitanje da li je ga je bilo ko iz bezbjednosnog sektora obavijestio da mu je ugrožena bezbjednost, odnosno, da se na njega priprema atentat.

Nije odgovoreno ko je i kada Đukanoviću prenio tu informaciju.

Predsjednik DPS-a Danijel Živković je na današnjoj vanrednoj pres konferenciji rekao da su upoznati sa ovim slučajem.

“Upoznati smo sa detaljima i znamo na šta se to odnosi. Upoznat sam precizno sa detaljima. Najbolje da infromacije dobijete od nadležnih organa Crne Gore”, kazao je Živković.

ANB: Imamo operativna saznanja

Iz Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) za Televiziju Crne Gore nezvanično su kazali da imaju operativna saznanja.

Iz Uprave policije (UP) da nijesu upoznati s informacijom koja je objavljena u crnogorskim medijima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
13.07.2024-14:21 14:21

…uźas -ko može biti da traži TO !? /nije tesko pogoditi ma ni ko bi se nasao za izvršenje …užas ! /

BobZeković
13.07.2024-15:03 15:03
Reply to  RIR

Užas RIR, NEGO ŠTO! MA BUDI SIGURAN DA SRPSKE OKUPATORSKE VLASTI CRNE GORE NEĆE USPJETI U SVOM NAUMU, KA NI ZA LOVĆEN!
CRNOGORCI I CRNOGORKE OD OVOG MOMENTA SU U PRIPRAVNO STANJE!. SRPSKI OKUPATOR I NJEGOVE ZLIKOVAČKE HORDE, SMJEŠTENE PO SABIRNIM CENTRIMA CRKVE SRBIJE U CRNOJ GORI ILI U SRBIJI ILI U NIŠTA SRPSKOJ, NEĆE DOZVOLITI DA SE MILU ĐUKANOVIĆU, HEROJU CRNE GORE, DOGODI I NAJMANJE ZLO! SMRT SRBIZMU PRETHODNIKU FAŠIZMA!

RIR
13.07.2024-15:58 15:58
Reply to  BobZeković

…tako je BobZekovic ! Sudstvo je katastrofa ,zatvore ljude i onda prikupljaju dokaze …! Dokaz ; Katana lezi bez precizne optuznice traže dokaze ; od brojanja zasada ,zločina u DU ,potpisivanja radnicima regres za odmor …pa da je član OKG ,zavrsice da je kao redar u stud. kafic nekoga grubo izbacio ada nije odgovarao …ali ce lezati u pritvor dok mu god nesto ne nađu …kazu pola ZIKS-a popunjavaju slični Katani /koji mi nausput ,nikad simpatican bio,ali koji sad očigled svih trpi nezamislivu nepravdu …u socijalizmu dozvoljeno je bilo da prikupljaju dokaze ,tako sto ga dobro “ispeglaju” ovima je to… Pročitaj više »

BobZeković
13.07.2024-14:44 14:44

Ova informacija je OPŠTE POZNATA OD KADA JE SRPSKA OKUPATORSKA PARLAMENTARNA 2020, mirnim putem preuzela vlast od DPS i njenih koalicionih partnera. Milo Đukanović i DPS, su se pravili ka da to ne primjećuju, i bili su vrlo konstruktivan partner srpskoj okupatorskoj parlamentarnoj većini Juče je sudskom presudom korumpiranog Višeg suda u Podgorici, SINERGIJOM SRPSKIH OKUPATORSKIH I KORUMPIRANIH IZVRŠNIH, ZAKONODAVNIH I SUDSKIH VLASTI CG, IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR. SRPSKI OKUPATOR CG, SRBIJA, POTPUNO JE PREUZELA VLAST U CRNOJ GORI, SVE UZ SVESRDNU PODRŠKU NATO, EU, SAD, EU, RUSIJE. CRNA GORA JE DOČEKALA 13.JUL 2024, U NOVOJ OD SRPSKOG ZLOČINA NIKAD ZABORAVLJENOJ… Pročitaj više »

BMX
13.07.2024-17:03 17:03

Rusija i Srbija sa svojom petom kolonom ovde, zele po svaku cijenu da sprijece njegovo eventalno imenovanje za zamjenika sekretara NATO jer bi to bitno poremetilo njihove planove u regionu