Ponedjeljak, 1 Jula, 2024
Rubrika:

Milatović sa Milanovićem: Obostrana dužnost je da se sa pijetetom sjećamo žrtava genocida u Jasenovcu, a ne da politički trgujemo i žrtvama i zločinom

Na vanjskopolitičkom planu, prioritet Crne Gore su dobrosusjedski odnosi i EU integracije. Republika Hrvatska je naš prvi EU susjed, zato posebnu pažnju moramo posvetiti očuvanju dobrih međusobnih odnosa

Upravo sam razgovarao sa Predsjednikom Republike Hrvatske gdinom Milanovićem.Složili smo se da je naša obostrana dužnost da se sa pijetetom sjećamo svih žrtava genocida u Jasenovcu; a ne da politički trgujemo i žrtvama i zločinom, koji niko ne poriče i čije se godišnjice već decenijama zvanično obilježavaju, saopštio je na X mreži predsjednik Jakov Milatović.

Na vanjskopolitičkom planu, prioritet Crne Gore su dobrosusjedski odnosi i EU integracije. Republika Hrvatska je naš prvi EU susjed, zato posebnu pažnju moramo posvetiti očuvanju dobrih međusobnih odnosa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
One
29.06.2024-16:03 16:03

Hocemo ser Olivera da na koljenima u Jasenovac moli za oprost . . Piz….mat …
To hočemo na koljena.

Petar
29.06.2024-16:54 16:54

Tako je gos Milatovicu Cetnici saveznici Ustasa izglasali Rezoluciju Jasenovac a svi znamo da su pobili neduzne ljude u Jasenovcu -Cetnici i Ustase e sprdnje ka da neko IZ Svijeta obraca paznju na Malu lijepu CG. sta je izglasala i sta ce izglasat to ima vaznost ka lanjski snijeg !! Da se docepamo EU pa ce te svirat vasu muziku a igrat EU KOLO -EEEEEE NECE BITI VISE SLÖADKIH KOLACA Polako Polako ubrzo ce te ih probat kako su slatki. aahhhhhhhhaaa !!!