Srijeda, 3 Jula, 2024
Rubrika:

Milatović: Nemam dilemu da je Mišel odložio posjetu Crnoj Gori zbog Rezolucije o Jasenovcu

''Smatram da su politički akteri koji obavljaju najvažnije funkcije u zemlji dužni da, umjesto relativizacije i izvrtanja realnosti, odgovornije pristupaju u odnosu na ono što su državni interesi Crne Gore''

Nemam dilemu da je predsjednik Evropskog savjeta Šarl Mišel odložio posjetu Crnoj Gori zbog poslednjih dešavanja u vezi sa motivima i okolnostima usvajanja Rezolucije o Jasenovcu, i odgovornosti koju za to ima parlamentarna većina, saopštio je crnogorski predsjednik Jakov Milatović.

“Smatram da su politički akteri koji obavljaju najvažnije funkcije u zemlji dužni da, umjesto relativizacije i izvrtanja realnosti, odgovornije pristupaju u odnosu na ono što su državni interesi Crne Gore”, napisao je Milatović na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Seoca
01.07.2024-18:09 18:09

Nejaki, ne laprdaj!! I ti si radio sa četničko-ljotićevskom vladom protiv Crne Gore, namjeravaš da je uništiš i aneksiraš fašističkom režimu u Srbiji!!! Sada stiže I nota za ratnu odštetu od 600 miliona eura zbog Genocida nad Hrvatskom koji si ti izvršio sa fašističkim režimom iz Srbije!! Onda, EU uvodi vizni režim Crnoj Gori, obustavlja sve kredite i bespovratne, izbacuje Crnu Goru iz svih pregovora sa Evropom, a mi spadamo na prosjački štap, bijedu, glib, muke i jad, sve zbog tvojeg šurovanja sa fašistima iz Crnogorske vlade i fašista iz Srbije!!!