Četvrtak, 4 Jula, 2024
Rubrika:

Milatović nakon sastanka sa Mišelom: Poruke su jasne, ne smijemo ih relativizovati i umanjivati

''Prenio sam i predsjedniku Mišelu uvjerenje, da su građani u Crnoj Gori oni koji su zainteresovani da Crna Gora što prije postane članica Evropske unije i da nikakvi mali partijski interesi ili partijske trgovine ne smiju tome da stanu na put''

Poruke su jasne i mislim da ih ne smijemo relativizovati i umanjivati, kazao je crnogorski predsjednik Jakov Milatović nakon tročasnog razgovora sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom.

“Došao sam ovdje da pošaljem jasnu poruku u ime građana Crne Gore, da Crna Gora ne smije da propusti ovu priliku koja nam se ukazala i da moramo sve da uradimo kako bismo u narednom periodu što prije postali punopravna članica Evropske unije zbog boljeg života svih građana u Crnoj Gori. Prenio sam i predsjedniku Mišelu uvjerenje, da su građani u Crnoj Gori oni koji su zainteresovani da Crna Gora što prije postane članica Evropske unije i da nikakvi mali partijski interesi ili partijske trgovine ne smiju tome da stanu na put”, rekao je Milatović.

Kako je istakao, Evropska unija je naš strateški partner i prijatelj.

“Zahvalio sam se gospodinu Mišelu na svemu štu su Evropski savjet sa svih 27 lidera, ali I Evropska komisija u prethodnom periodu uradili, kako bi Crna Gora prethodne sedmice dobila pozitivan IBAR i ovu priliku ne smijemo prokockati. To su zajedničke poruke oko kojih smo se složili predsjednik Mišel i ja”, zaključio je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
02.07.2024-15:56 15:56

Sad urgiraj da Pipun i družina uđu u Vladu CG-da se rekonstruise …bilo bi u tvom stilu …
Kad si urgirao za DF , pa i ovo je tebi demokratski /reci Srpski …/
U SAD ti rekli da DF nije poželja a ti doma u inat DF da uđe pa da uđe …