Petak, 13 Septembra, 2024
Rubrika:

Predstavljena lista “Za bolju Podgoricu”, Milatović: Mislili su da ću da im potpisujem nakaradne zakone i stojim sa strane

Predstavljena lista ''Za bolju Podgoricu – Jakov Milatović''

Lista “Za bolju Podgoricu – Jakov Milatović ” čiji je nosilac Luka Rakčević i koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima u glavnom gradu, predstavljena je danas.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović poručio je da se u kampanju uključuje jer njegov posao nije da “stoji sa strane, da se slika sa ambasadorima, da potpisuje nakaradne zakone i putuje po svijetu”.

– To je valjda bila uloga koju su mislili da mi nametnu dok svakodnevno obmanjuju građane, prilagođavaju državu broju njihovih funkcija i trguju svakodnevno sa državnim interesima. Ne razumiju da je meni važnija Stara Varoš, đe sam rpđen, Zabjelo, Blok 5, Stari aerodrom, Siti kvart od svih njihovih Singapura i Sen Tropea – podvukao je Milatović.

On je poručio da će rezultati podgoričkih izbora zaustaviti politički cirkus kom svakodnevno svjedočimo.

– Pričajući sa ljudima o potrebi građanskog bloka – pitaju me protiv koga se borimo. Dosta je – hajde da se okupimo za nešto, saberemo i mobilišemo za bolji javni prevoz, besplatne udžbenike, pomoć starijima, male privrednike. Hajde da se okupimo za bolju Podgoricu – kazao je on.

Istakao je da su “odbornici PES-a koje nije zahvatila funkcionerska groznica ostali manjina”.

– Danas sam ovdje sa njima. Želim da položimo račune ne samo sadašnjim već i budućim stanovnicima Podgorice, buduće generacije poznavaće se po tome kakva djela ostavljaju. Moj prađed i brojni njegovi saborci su nama ostavili oslobođenu Podgoricu za čiju su slobodu dali najskuplju cijenu – svoj život, a naši djedovi i babe su je podigli iz pepela Drugog svjetskog rata – rekao je on.

Milatović je kazao i da se nikad nije krio i lagao, već je, kako je istakao, otvoreno i bez bilo koje političke trgovine ponudio program u koji istinski vjerujem.

Sa građanima Podgorice nastupam iskreno i pošteno, a građani znaju ko uvijek može fa ih pogleda u oči. Crna Gore se iz Podgore mora okrenuti svojim građanima. Javnom, a ne privatnom interesu. Podgorica nije politika, Podgorica je za mene život – zaključio je Milatović.

Abazović: Građani ne žele populiste i političke diletante na vlasti

Lider URE Dritan Abazović poručio je da građani ne žele populiste i političke diletante na čelu Crne Gore.

– Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je donio hrabru i državničku odluku, da svoje ime stavi na listu koja treba da trasira put modernoj i evropskoj Crnoj Gori. Napominjem – mi smo bili zajedno kada smo se borili protiv organizovanog kriminala i korupcije. Danas smo zaejdno da se borimo protiv populizma i nacionalizma. Mislim da je Podgorica prva stanica, ali i najvažnija, odakle trebaju da krenu promjene širom Crne Gore. Građani ne žele populiste i političke diletante – istakao je Abazović.

Rakčević: Trasiramo put nove i evropske Podgorice

Nosilac liste Luka Rakčević kazao je da danas trasiraju put nove i evropske Podgorice.

– Ova priča je pobjednička priča. I 29. septembra počinje nova era i za Podgoricu i za Crnu Goru – istakao je Rakčević.

Istakao je da je mnogo toga radio da Podgorica postane bolje mjesto za život, a da vjeruje da će 29. septembra trasirati put nove Podgorice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mert
27.08.2024-13:42 13:42

Gradjani ne vole ni veleizdajnike kao sto Abazovic i.URA , i onda se logicno zakljucuje da ste i vi bili za potpisivanje.Temeljnog ugovora kojim su sva kulturna i sakralna dobra Crne Gore prepisana na crkvu Srbije.Mislim da se ni jedan Crnogorac nece prevariti da glasa za vas, a narocito ne za Abazovica.

BobZeković
27.08.2024-15:10 15:10
Reply to  Mert

Milatović je srbin, da ne može bit srpskiji, vjernik crkve srbije, da ne može bit zatucaniji. Ali po potrebi svojih nalogodavaca se predstavlja Crnogorcem, i sve ističe kako su se “njegovi đedovi i babe” žrtvovali za Crnu Goru i u ovom slučaju za Podgoricu. On je sad “rođeni” starovarošanin”. To treba da je razlog da se glasa za njega, da mu se poveća politička moć, da sa više snage udara na Crnogorce i Crnogorke, udara na Crnu Goru, i pretopi je u Srbiju. Udružen sa Dabazovićem, Milatović je pokazao da ostaje nepopravljivi neprijatelj svega Crnogorskog, saučesnik u pohari Crnogorskog sakralnog… Pročitaj više »

RIR
27.08.2024-15:40 15:40

TAKO JE !
BobZekovic-u ,isti su ,za zla protiv CG…
Nema valjda Cgorca koji ce im dati glas…
/neka se “dzampa” sa PES-2,3,4…/
dovoljno se sjetiti sramnog TU i ovoga P. i urgiranja da uđe DF u vladu CG /bez ijednog crnogorca …/
A sad bi glasove cgorske …”upamet se cgorci “