Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Milatović: 13. jul jedan od najznačajnijih dana u istorijskom trajanju Crne Gore

U saopštenju za medije navodi se da je Milatović iskazao poštovanje prema djelovanju SOBNOR-a, koje doprinosi promovisanju vrijednosti antifašizma i ostalih tekovina narodnooslobodilačkog rata

Kao simbol slobodarskih težnji našeg naroda, 13. jul predstavlja jedan od najznačajnijih dana u istorijskom trajanju Crne Gore, poručio je predsjednik Jakov Milatović tokom današnjeg susreta sa delegacijom Saveza organizacije boraca Narodnooslobodilačkog rata (SOBNOR).

U saopštenju za medije navodi se da je Milatović iskazao poštovanje prema djelovanju SOBNOR-a, koje doprinosi promovisanju vrijednosti antifašizma i ostalih tekovina narodnooslobodilačkog rata.

Navodi se da je predsjednik SOBNOR-a Radojica Radojević zahvalio Milatoviću na prijemu i čestitao mu predstojeće julske praznike – Dan ustanka naroda Crne Gore – 13. jul i Dan Državnosti te poželio mu uspješan rad u obavljanju najodgovornije dužnosti u državi.

Takođe, dodaje se da je Radojević sa prisutnim predstavnicima SOBNOR-a informisao Predsjednika o izazovima sa kojima se susrijeću u radu, kao i o budućim aktivnostima ove organizacije.

“Na sastanku je konstatovano da je uz afirmisanje principa NOR-a, moguće raditi u najboljem interesu Crne Gore i njenih građana”, kaže se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve