Utorak, 24 Septembra, 2024
Rubrika:

Mihailović: Glasam 8 jer znam ko sam!

''Crnogorci nikada nisu težili okupatorskim ciljevima, ali ostaje činjenica da je naša država sačuvana upravo zahvaljujući predanoj borbi kroz vjekove. Taj duh borbenosti i posvećenosti moramo njegovati i danas, kako bismo osigurali budućnost naše domovine na čvrstim temeljima''

Ponosan sam što sam član Crnogorske Evropske Partije – političke partije koja se posvećeno zalaže za interese Crne Gore i svih njenih građana, saopštio je odbornički kandidat CEP-a Viktor Mihailović.

”Kao mlada osoba, odgajana u porodici u kojoj se patriotizam visoko vrednuje, koristim svoje angažovanje u partiji da od starijih kolega, istaknutih intelektualaca i uglednih Crnogoraca, učim kako se na odgovoran i konkretan način doprinosi razvoju i napretku naše domovine. Kao student i sportista, predano se trudim da u svakom segmentu života pružim svoj maksimum. Na sportskom polju postigao sam zavidne rezultate, čime sam dodatno učvrstio svoje uvjerenje da je sport jedan od najvažnijih promotera države Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Viktor Mihailović

Tokom brojnih takmičenja, kako poručuje, imao sam priliku da osjetim taj značaj, te smatram velikom čašću što sam jedan od onih koji su na međunarodnoj sceni podigli crnogorsku zastavu, predstavljajući svoju zemlju dostojanstveno i s ponosom.

”Sportisti su istinski ambasadori svoje zemlje, igrajući ključnu ulogu u njenoj promociji na globalnom nivou. Ipak, pored individualnog truda, sportistima je neophodna podrška cijelog društva. Zato je ključno ulagati u sport i pružati podršku mladim talentima, jer su upravo oni budući predstavnici Crne Gore u svijetu. Ako želimo da Crna Gora postane napredna i stabilna država, i ako težimo da Podgoricu vode ljudi od znanja, integriteta i iskrene namjere da očuvaju naš nacionalni identitet, važno je da ovog puta glasamo za sebe – za dobrobit Podgorice i cijele Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Crnogorci nikada nisu težili okupatorskim ciljevima, ali ostaje činjenica da je naša država sačuvana upravo zahvaljujući predanoj borbi kroz vjekove. Taj duh borbenosti i posvećenosti moramo njegovati i danas, kako bismo osigurali budućnost naše domovine na čvrstim temeljima.

Glasam 8 jer znam ko sam!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve