Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Mezuro sa Mandićem: Želimo da jačamo industrijsku, trgovinsku i političku saradnju sa Crnom Gorom

Kako je saopšteno iz Skupštine, Mandić je istakao važnost daljeg razvoja obnovljivih izvora energije, gdje je apostrofirao rezultate EPCG

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić tokom zvanične posjete Kraljevini Maroko sastao se sa ministrom industrije te zemlje Rijadom Mezurom, a tom prilikom razgovarali su o brojnim potencijalnim oblastima saradnje između dvije zemlje.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Mandić je istakao važnost daljeg razvoja obnovljivih izvora energije, gdje je apostrofirao rezultate EPCG.

“Kada su u pitanju oblasti od zajedničkog interesa za Crnu Goru i Maroko, Mandić je istakao važnost valorizacije Luke Bar i rekonstrukcije pruge Beograd-Bar, što bi značilo otvaranje Crne Gore kao jednog od važnih tržišnih čvorišta na Balkanu”, navodi se u saopštenju.

Mandić je zaključio da ovom posjetom obnavljamo i jačamo odnose između Crne Gore i Kraljevine Maroko što je interes naših država.

Mezuro je poželio dobrodošlicu Mandiću, ističući da Maroko želi da jača svoju industrijsku, trgovinsku i političku saradnju sa Crnom Gorom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve