Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Mašković: Injac da obezbijedi odbornicima opozicije da rade svoj posao

Veliki propust Službe za zajedničke poslove Glavnog grada koja mi je do danas nepoznato lice nije legitimisala na ulazu u Skupštinu i na taj način joj omogućila da uzurpira Press salu Skupštine. Nakon što džentlmenski pristup prema gospođi nije uspio, nije mi ništa preostalo osim da napustim salu i obavijestim obezbjeđenje Skupštine o svemu što se dogodilo

Odbornik SD u skupštini Glavnog grada Podgorica Miloš Mašković oglasio se večeras povodom incidenta koji se danas dogodio tokom konferencije za medije.

Podsjetimo, na današnju konferenciju za medije Maškovića u podgoričkoj Skupštini došla je zaposlena u ustanovi za rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoativnih supstanci “Kakaricka gora” Đurđina Turković i onemogućila izlaganje Maškoviću. Glavni grad podnio je prijavu protiv zaposlene u ustanovi “Kakaricka gora” zbog ometanja izlaganja Maškovića.

Obraćanje odbornika Miloša Maškovića objavljujemo u cjelosti:

Prvo su pokušali da me krivičnom prijavom zaplaše s ciljem da prestanem raditi svoj posao i nije im pošlo za rukom. Prijava je odbačena i dobili su kontraprijavu za lažno prijavljivanje. Danas su pokušali fizički da me spriječe da održim konferenciju za medije, ali im ni to nije pošlo za rukom; nastavio sam u holu Skupštine umjesto u za to predviđenoj sali.

Suština svega je da se želi prikriti istina, da se od javnosti želi sakriti informacija da je Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama utvrdila nepravilnosti u radu direktora JU Kakaricka Gora. Žele se prikriti nezakonite sistematizacije, kršenje poslovnika Skupštine Glavnog grada, ali i činjenica da će uskoro biti i predmet interesovanja Inspekcije rada.

Veliki propust Službe za zajedničke poslove Glavnog grada koja mi je do danas nepoznato lice nije legitimisala na ulazu u Skupštinu i na taj način joj omogućila da uzurpira Press salu Skupštine. Nakon što džentlmenski pristup prema gospođi nije uspio, nije mi ništa preostalo osim da napustim salu i obavijestim obezbjeđenje Skupštine o svemu što se dogodilo.

Na kraju, gospođa je Skupštinu Glavnog grada napustila s prijavom za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i neovlašćeni ulazak u službene prostorije. Prijavu je podnjela Služba za zajedničke poslove Glavnog grada.

Pozivam gradonačelnicu Glavnog grada i predsjednicu Skupštine da obezbijede normalno funkcionisanje institucija i da odbornicima opozicije omoguće da rade svoj posao u skladu sa zakonom. Nadam se da se nešto ovako neće dogoditi više nikome.

Na kraju, želim da se zahvalim svim građanima i kolegama na iskrenoj podršci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve