Subota, 7 Septembra, 2024
Rubrika:

MARTINOVIĆ NAPUŠTIO DEMOKRATE: Izigrava moralnu gromadu, a ćuti o aferama

Kontroverzni bivši ministar i visoki funkcioner Demokrata nije ništa pominjao o brojnim aferama o kojima Portal Aktuelno piše mjesecima i zbog kojih je smijenjen sa ministarske funkcije.

Doskorašnji ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović napustio je Demokratsku Crnu Goru.

Martinović koji je zbog brojnih afera dobio nadimke ”Balvan”, ”Šega” i ”Osvrtaj”, na ovaj korak se odlučio nakon što je Predsjedništvo Demokratske Crne Gore na sinoć održanoj sjednici predsjedništva odlučilo da on više neće biti ministar u Vladi Crne Gore.

Umjesto njega na čelu novoformiranog ministarstva ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera biće Damjan Ćulafić.

Martinović je u patetičnom saopštenju naveo da napušta Demokrate, pozivao se na Boga, poštenje i pravdao da njegova odluka nema nikakve veze sa foteljama, iako je naširoko poznato da su mu fotelje glavni motiv političkog angažmana.

Vladimir Martinović poznat i kao ”Balvan”, ”Šega” i ”Osvrtaj”, osvjedočeni poliglota naširoko poznat po ”poštenju”

“Kao neko ko je jedan od osnivača Demokratske Crne Gore, javnosti radi želim da saopštim, a i kao neko ko je u vjeri što nije nikakva tajna i svima je dobro poznato, tako mi Bog pomogao ova moja odluka nema nikakve veze sa foteljama i mojom smjenom sa pozicije ministra, jer je sve prolazno, već zbog načina kako sam smijenjen kao smetnja jednoumlju i animozitetu jednog čovjeka prema meni, kojem sam smetao zbog stavova koji su nekad bili kontra tom istom jednoumlju. Takođe želim da istaknem da je sve ovo urađeno bez bilo kakvih prethodnih informacija o tome da ću biti smijenjen, iako se to po svemu sudeći unaprijed pripremalo. Stoga od danas više nijesam član Demokratske Crne Gore”, rekao je Martinović između ostalog u saopštenju koje je dostavio medijima.

Ipak, kontroverzni bivši ministar i visoki funkcioner Demokrata nije ništa pominjao o brojnim aferama o kojima Portal Aktuelno piše mjesecima i zbog kojih je smijenjen sa ministarske funkcije.

Za Martinovićev rad se vežu mnoge kontroverze – od podjele milion eura „direktnom“ pogodbom, preko radova na Spomen domu koji su „porasli“ za pola miliona eura, rekonstrukcija saobraćajnica na kojima je angžaovao svoje vozače dok je bio predsjednik Opštine, namještenog tendera od čak tri miliona eura za kolašinski bob… Portal Aktuelno takođe je pisao o aferi vezanoj za nelegalno sječenje i skladištenje balvana.

Dug je spisak Martinovićevih poslovnih afera, mnogo duži od rezultata njegovog rada na mjestu ministra, o čemu ćemo u narednim danima podsjetiti čitaoce. Međutim, on to ne pominje, pa se u slučaju bivšeg ministra i funkcionera Demokrata može primijeniti ona narodna ”ko o čemu Martinović o poštenju”.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
23.07.2024-16:18 16:18

Znaci gosin “balvan”tebe ga Ljaljo Becic “spusti”,mozda te zamijenio za Bogdanovica salatara

Zunzalj
23.07.2024-17:00 17:00

Sad nazad u SNP…nema druge!

Admir
24.07.2024-10:03 10:03

Sad ce njega Ljaljo u prdaru za Lopovluk -kako rece Nema zasticenih !