Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Marković: Prevoz đaka na čekanju zbog nezdravih političkih ambicija URA, PZP i Milatovićevih službenica

Svakako,dodaje, građani će već 29. septembra imati priliku da daju odgovor na politički neodgovorne poteze opozicije koja je mjesecima bila trojanski konj nama kao većini

Od prvih najava koje su se odnosile na rušenje vlasti u Podgorici ukazivali smo na to da takav potez može štetiti interesima građana i građanki Podgorice. Ipak nezdrave političke ambicije pokreta URA, odbornice PZP-a i Milatovićevih službenica, rodbine i kumova su preovladale, a time su zakomplikovane procedure koje se odnose na donošenje značajnih odluka koje za Glavni grad, navela je Branka Makrović poslanica Pokreta Evropa sad.

Naime, kako ističe, prethodna odluka koja se odnosila na prevoz učenika prestala je da važi te se u okviru Skupštine mora donijeti nova, ali izborni proces u određenoj mjeri usložnjava procedure zbog čega ni nekoliko dana prije škole nemamo riješenu situaciju.

“Dužna sam da podsjetim javnost da je na inicijativu gradonačelnice Injac, prošle godine tokom septembra donijeta posebna odluka o besplatnom prevozu za sve građane Podgorice. Takva namjera postoji i ove godine, a pogodnost će biti omogućena u slučaju da gradonačelnica obezbijedi pozitivno mišljenje Agencije za sprječavanje korupcije kako bi bile ispoštovane sve zakonske procedure. Na taj način, djelimično bi se tokom septembra prevazišla situacija u vezi sa prevozom i uvjerena sam da ćemo kao odgovoran politički subjekt sa upravom grada ubrzo pronaći najbolje, dugoročno rješenje koje če itekako pomoći roditeljima u planiranju budžeta za svoje đake”, saopštila je Marković.

Svakako,dodaje, građani će već 29. septembra imati priliku da daju odgovor na politički neodgovorne poteze opozicije koja je mjesecima bila trojanski konj nama kao većini.

“Mi ćemo, kao i do sada, nastaviti da radimo isključivo za interese građana!”, navela je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve