Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Marković: Podignimo danas duh crnogorske slave, da neprijatelj dobro vidi da ga čekamo

''Ovđe nas je dovelo odbijanje ove podaničke vlade da konačno shvate da onaj koji na Crnu Goru računa kao na svoju večeru, na kraju uvijek ostane gladan. Raznorazni izrodi ovaj put su se malo više zaigrali'', naveo je Marković

CEP-ova ideja o prkosu i ljubavi prema Crnoj Gori je ideja koja će srušiti ovu podaničku vladu u Podgorici i prezrijeti ove polupismene takozvane velikodostojnike, poručio je  član GO i predsjedništva Crnogorske evropske partije (CEP) Nebojša Marković.

”Dvije stotine godina negiranja nacije. Dvije stotine godina otimanja kulture. Dvije stotine godina potiranja crnogorske nezavisnosti. To su razlozi koji su nas okupili u Crnogorskoj evropskoj partiji. Ovđe nas je dovelo odbijanje ove podaničke vlade da konačno shvate da onaj koji na Crnu Goru računa kao na svoju večeru, na kraju uvijek ostane gladan” naveo je Marković.

Raznorazni izrodi, kako kaže, ovaj put su se malo više zaigrali.

”Mi smo odlučni da se branimo od sramote i poniženja koje nam ovi kvislinzi svakodnevno priređuju. Odlučni smo da svoje viteške domove ne ukaljamo, kako se po Crnoj Gori ne bi igralo izdajničko kolo. Zato CEP-ova ideja o prkosu i ljubavi prema Crnoj Gori je ideja koja će srušiti ovu podaničku vladu u Podgorici i prezrijeti ove polupismene takozvane velikodostojnike, te im trajno udariti biljeg sramote i izdajništva.

Zato podignimo danas duh crnogorske slave, da neprijatelj dobro vidi da ga čekamo.
Daćemo im ono čega se najviše plaše a to je crnogorska riječ. Da je vječna Crna Gora.
Smrt fašizmu. Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za što!”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
13.07.2024-12:39 12:39

Prvo Markoviću, nije CEP-e ideja o ljubavi prema Crnoj Gori. To je ideja usađena u svakom CRNOGORCU VJEKOVIMA BORBE ZA SLOBODU I PRAVDU! Drugo Markoviću, nije CEP-e ideja o prkosu prema sadašnjoj srpskoj, podaničkoj vladi CG. Građanski aktivisti, crnogorski patriote rade to već godinama, iz dana u dan, iz sata u sat! CEP-a nije ni postojala, ali njeni osnivači i današnji lideri jesu i uspjeli su da dovedu CRNOGORSKU PRAVOSLAVNU CRKVU SKORO DO UNIŠTENJA. Treće Markoviću, CEP-a se duboko ušančila I USIDRILA u HILTON, i otud šalje plamteće poruke o otporu Crnogoraca i Crnogorki, po principu ” NAPRIJED CRNOGORCI, MI… Pročitaj više »

pe pera
14.07.2024-08:15 08:15
Reply to  BobZeković

hahaha, ko da ti je Krcun bio djed hahahaha

Nermin
13.07.2024-13:52 13:52

Zonate li vi zasto i sta je izjavijo za Kapelu Cetnik Mandic prije no sto je poceo 13 jul – svi sute ka da ne znate sta znaci taj datum za CG i njegova um sto ce ucinjeti sa CG -da ugasi taj datum -Dan ustanka naroda Crne Gore. 13.07.1941 sve je to Cetnik Vucic isplanirao i gura druge da nas zavadi ka Milosevic -Seselj sto su cinjeli sa YU !

BobZeković
13.07.2024-14:55 14:55
Reply to  Nermin

Pa Nermine, nemaju nas kud više zavadit no što su! Bar na izgled, sad u Crnoj Gori, četnika ima ka na Goru lista! Svaki od njih, bar na izgled, sanja da pobije Crnogorce i Crnogorke. Glupak, četnički vojvoda Amandić, samo je glasnogovornik “većinskog srpskog zlotvora” na vlasti u CG. Nema što, no kad ni je već najavio da se spremamo! Jedno znam, proće srbofašisti, četnici trenutno na vlasti u CG, ka 41-45. Ovi put imaće đe da bježe. U majku im SRBIJU, KOJA JE ZA VJEKI VJEKOV ZLOČINAČKA I ANTIČOVJEČANSKA!

pe pera
14.07.2024-08:17 08:17
Reply to  BobZeković

Na DEDINJE I VRAČAR svi utekoše! A i za tebe je ZOO vrt….