Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Marković: Mladost nam je potrebna, bolje razumije ono što nam se dešava i nudi neka rešenja za budućnost

''Mladost nam je potrebna jer bolje razumije ono što nam se dešava i nudi neka rešenja za budućnost. A iskustvo nam treba da bismo donosili kvalitetne odluke koje se tiču napretka našeg grada i naše države''

Naša izborna lista, koju smo prekjuče predstavili, spoj je i sinergija iskustva i mladosti. Mladost nam je potrebna jer bolje razumije ono što nam se dešava i nudi neka rešenja za budućnost. A iskustvo nam treba da bismo donosili kvalitetne odluke koje se tiču napretka našeg grada i naše države, saopštio je predsjednik Stranke evropskog progresa SEP Duško Marković.

“Red je da kao najiskusniji u stranci predstavim i ovim putem naše najmlađe, kojima planirano i osmišljeno prepuštamo sve važnije i važnije pozicije. Tada je uvažena članica SEP-a i kandidatkinja na našoj Izbornoj listi. Vrijeme je za Taidinu generaciju”, napisao je Marković na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
30.08.2024-10:54 10:54

Gospodine Markoviću, spoj i sinergija znače isto. A zašto MLADOLST BOLJE RAZUMIJE ŠTO NI SE DEŠAVA? ČIME TO MOŽET POTVRDITI U PRAKSI KAO PRAVILO! A iskustvo Vam treba da bi donosili kvalitetnije odluke! ODLUKE KOJE STE VI DONIJELI, KAO ISKUSAN POLITIČAR, NAPRAVILE SU CRNU GORU DANAS OKUPIRANOM DRŽAVOM, U KOJOJ SU CRNOGORCI I CRNOGORKE OBESPRAVLJENI GRAĐANI NIŽEG REDA, A VJERSKI FANATICI CRKVE SRBIJE I NJIHOVI SRPSKI PASTIRI NESMETANO VODE CRNU GORU U PONOR. Vi ste riješili da sinergijom mladosti i iskustva, nemilosrdnom srpskom okupatoru još malo pripomognete, da dovrše ono što ste započeli i dali im u ruke da ovladaju… Pročitaj više »

Tara
30.08.2024-14:38 14:38

Markovic ,je los politicar..on je puno kriv..sto se uveo srbijanski jezik-u CG..Njegova izjava glasi da sva njegova porodica ide u istu..Ja stvarno ne znam zasto je ovaj covjek bio u DPS..vjerovatno radi profita..Ovo se zove rasipanje glasova..sa njim nikad ..cudan covjek..??

Gornji kraj
30.08.2024-20:38 20:38

Odlicni ljudi i odlična partija.Bravo Maśa!