Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Marković: Bošnjačka stranka hoće da uđe u vlast koja se pretvorila u Vučićevu despotiju

Ibrahimoviću, ako odlučite da uđete sa vojvodom četničkim u vlast Vas više politički neće biti. Vas bošnjački narod, koji je od Vučića ugrožen i u BIH, Srbiji i u CG prezreće Vas, navodi potpredsjednica Liberalne partije

piše Jelena Marković, potpredsjednica Liberalne partije

U ovom trenutku sadašnjost je toliko tragična da se ne moramo vraćati u proslost.

Zar ne vidite Ibrahimoviću šta se dešava u Pljevljima, Nikšiću Beranama? I predaćete im iBijelo Polje? Time postajete saučesnik u uništavanju Crne Gore i crnogorskog naroda, i takav potez je velika ljaga na Vas i vašu partiju.

Isto tako sramota i za neke Albanske patrije koje će poslije dešavanja posljednjih mjeseci samo tiho ostati uz četničku vlast. Umro je moral jer crnogorski narod je uvijek poštovao i bio uz manjinske narode i oni će znati to da cijene i da prepoznaju šta se dešava danas.

Bošnjačka stanka hoće da uđe u u VLAST, koja se više ne dijeli na zakonodavnu, izvršnu i sudsku, kako to Ustav propisuje, nego se ta vlast pretvorila u VUČIĆEVU DESPOTIJU, koju u svojim rukama – preko crkve i bezbjedonosnog sektora kontroliše preko svojih ujedinjenih podanika i najvećih izdajnika Crnu Goru.

Ibrahimoviću, ako odlučite da uđete sa vojvodom četničkim u vlast Vas više politički neće biti. Vas bošnjački narod, koji je od Vučića ugrožen i u BIH, Srbiji i u CG prezreće Vas.

Pogledajte dešavanja u Novom Pazaru đe hoće i univerzitet da im otme, a vi na usluzi jednom ratnom huškaču.

Znate vi dobro sve ovo, ali ste iz nekih razloga koje će vrijeme pokazati, pogazili sve, da biste sa četnicima vršili vlast, to na dobro ne može izaći, zato Vam iz dobre namjere savjetujem, da se povučete i da ne ulazite u Vladu sa četnikom Mandićem dok još imate vremena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Backovic E.
21.07.2024-18:47 18:47

U slucaju da se ovaj pasjaluk desi to bi bilo vrijedno svakog prezira. Svakog prezira vrijedna je cak i pomisao a kamo li razgovor na tu temu!!

Drac
21.07.2024-19:49 19:49

Ibrahimovic ako odvede BS u vladu pokazuje da je bezocni karijerista i da se moze kupiti za sitne pare. Sramotu baca na Bosnjacki narod. Ibrahimovic vodi BS sa Nima koji velicaju Karadzica I Mladica! a takodje osporavaju Srebrenicu. Sramota!