Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

Mandić uputio saučešće građanima BiH: Najvažnije da iskažemo solidarnost, humanost i jedinstvo

On je kazao da, Crna Gora ne zaboravlja pomoć koju je Bosna i Hercegovina, zajedno sa ostalim republikama bivše Jugoslavije, pružila našoj zemlji nakon razornog zemljotresa 1979

U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće građanima Bosne i Hercegovine povodom tragedije uzrokovane vremenskim nepogodama koje su pogodile tu zemlju, saopštio je Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i Skupštine Crne Gore, Andrija Mandić.

“Čvrsto sam uvjeren da će sve nadležne spasilačke službe Crne Gore hitno reagovati kako bi pomogli našim susjedima koje je pogodila ova nesreća”, naveo je Mandić na društvenoj mreži X.

On je kazao da, Crna Gora ne zaboravlja pomoć koju je Bosna i Hercegovina, zajedno sa ostalim republikama bivše Jugoslavije, pružila našoj zemlji nakon razornog zemljotresa 1979.

“Poučeni ovim primjerom, u ovom i budućem vremenu najvažnije je da iskažemo solidarnost, humanost i jedinstvo”, zaključio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
04.10.2024-20:05 20:05

Kakav je AMandić humanista, najbolje govori njegova prijetnja U PARLAMETNU, “da će sa svojim saborcima otkopati zakopano oružje koje je koristio u napadu na BiH i u pohodup na Drubrovnik” ili pak izjavapred cijelom javnosti CG, a u parlametnu kao poslanik, da će poslaniku Ljuiđu Škrijelju, slomit i drugu nogu, jer na jednoj je već imao tešku povredu iz djetinjstva. Taj ratini huškać, taj aktivni učesnik i organizator ratova Crne Gore, sa bivšim republikama i pokrajinama Jugoslavije, danas je predsjednik parlqamenta Crne Gore i bez trunke griže saqvjesti, otvoreno i kršeči sve zakone i ustav Crne Gore, aktivno radi uništenju… Pročitaj više »