Utorak, 2 Jula, 2024
Rubrika:

Mandić: Upravo sam obavijestio šefove poslaničkih klubova da će rad nastaviti u petak

'''Nažalost, prethodnih dana nismo naišli na razumijevanje kolega iz redova opozicije kada je u pitanju nedostatak neophodnog broja poslanika za rad i odlučivanje, što je rezultat brojnih diplomatskih aktivnosti koje ovih dana sprovode narodni predstavnici iz redova parlamentarne većine'', napisao je Mandić na mreži Iks (X)

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je da je upravo obavijestio šefove poslaničkih klubova u Skupštini Crne Gore da će rad nastaviti u petak, 28. juna.

”Nažalost, prethodnih dana nismo naišli na razumijevanje kolega iz redova opozicije kada je u pitanju nedostatak neophodnog broja poslanika za rad i odlučivanje, što je rezultat brojnih diplomatskih aktivnosti koje ovih dana sprovode narodni predstavnici iz redova parlamentarne većine”, napisao je Mandić na mreži Iks (X).

Danas nije došlo do nastavka Šeste sjednice Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja.

Pred poslanicima je trebalo da se nađe Izvještaj Odbora za turizam poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje sa kontrolnog saslušanja na temu: „Status pripreme Prostornog plana Crne Gore i zakonske regulative u ovoj oblasti“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve