Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Mandić – Majar: Neophodno reaktivirati ugovore koji su u prošlosti dogovoreni između dva parlamenta

Mandić je uputio i zvaničan poziv predsjedniku Senata da u narednom periodu dođe u zvaničnu posjetu Crnoj Gori, što bi bio svojevrsan pečat veoma dobrih obnovljenih odnosa

Neophodno je reaktivirati ugovore koji su u prošlosti dogovoreni između dva parlamenta, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Skupštine Andrije Mandića i predsjednika Senata Maroka Enama Majara.

Mandić se, kako je saopšteno iz Skupštine, zahvalio Majari na pozivu da posjeti, kako je rekao, prelijepu i prijateljsku zemlju Maroko. On je u tom kontekstu rekao da je ova posjeta simbol posvećenosti naše zemlje i njenog parlamenta za jačanjem odnosa sa Marokom.

“Sagovornici su se saglasili da je neophodno reaktivirati ugovore koji su u prošlosti dogovoreni između naša dva parlamenta, a koji se tiču diplomatskih akademija i razmjena znanja između stručnih službi. Tokom sastanka, razgovarali su i o potencijalnim ekonomskim investicijama između dvije države”, navodi se u saopštenju.

Mandić je uputio i zvaničan poziv predsjedniku Senata da u narednom periodu dođe u zvaničnu posjetu Crnoj Gori, što bi bio svojevrsan pečat veoma dobrih obnovljenih odnosa.

Majar je, dodaje se u saopštenju, iskazao izuzetno zadovoljstvo posjetom Mandića, rekavši tom prilikom da mu je veliko zadovoljstvo što ima priliku da bude dobar domaćin.

„Vaša uloga u Crnoj Gori, ali i regionu je prepoznata kao pomiriteljska i drago nam je što dijelimo te vrijednosti”, zaključio je Majar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve