Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Mandić: Berane i kompletan vasojevićki kraj su duša ove zemlje

Dodao je da je izuzetno važno da svi, bilo na državnom ili na lokalnom nivou, budu apsolutno posvećeni miru i stabilnosti, jer je to temelj izgradnje bolje budućnosti koju od nas očekuju građani Berana i Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Berane predsjedniku SO Berane i svim njenim građanima.

“Berane i kompletan vasojevićki kraj su duša ove zemlje i zajednički nam je zadatak da se kao društvo posvetimo boljem životu svih žitelja vašeg grada, kao i njegove okoline. Opština Berane i svi njeni građani moraju dobiti onu pažnju i brigu koju s pravom zaslužuju i u tom kontekstu predano ću raditi da uspostavim što bolju saradnju između Skupštine Crne Gore i lokalne samouprave u vašem gradu”, naveo je u čestitci Mandić.

Dodao je da je izuzetno važno da svi, bilo na državnom ili na lokalnom nivou, budu apsolutno posvećeni miru i stabilnosti, jer je to temelj izgradnje bolje budućnosti koju od nas očekuju građani Berana i Crne Gore.

“Na ovaj praznik želim da se svi prisjetimo plemenitih ideja sloge i zajedništva i da radimo ka cilju da Berane opet budu na onom uzvišenom pijedestalu na kojem su kroz istoriju uvijek i bile”, zaključio je predsjednik Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
20.07.2024-15:47 15:47

Zalud “trčiš pred rudom”pročitao te je pošteni Vasojevićki narod(u svakom žitu ima kukolja)a ti si Mandiću klasično SMEĆE- OTPAD,ništa ljudsko u tebe nema.

Caramdjordje
20.07.2024-20:39 20:39

Zna dusa da bude i pokvarena!

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
20.07.2024-21:11 21:11

Cenzus ako preskočiš sve će te petama u guzicu od sreće, Već su i udruženja građana bolja od vas. Možda si ti i trudiš da budeš dobar ka Dalaj lama ali te narod nešto neće ne vjeruje ti.