Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Makron čestitao Milatoviću Dan državnosti: Siguran sam da ćete biti podrška i voditi preostale neophodne reforme

On je kazao da se nada značajnom razvijanju bilateralnih odnosa dvije države koje bi ove godine trebalo da obilježi zvanično otvaranje Centra za razvoj sajber kapaciteta Zapadnog Balkana, sa sjedištem u Podgorici

Predsjednik Francuske Emanuel Makron uputio je čestitke predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću povodom Dana državnosti – 13. jula. On je pozdravio napredak koji je zemlja nedavno postigla na svom evropskom putu.

“Siguran sam da ćete tokom ovog perioda, od krucijalnog značaja za Vašu zemlju, biti podrška i voditi preostale neophodne reforme. Znam koliko građani Vaše zemlje silno žele članstvo u Evropskoj uniji. Francuska će biti uz Crnu Goru kako bi se ta želja za Evropom ostvarila kroz napredak i konkretne benefite”, poručio je Makron u čestitci.

On je kazao da se nada značajnom razvijanju bilateralnih odnosa dvije države koje bi ove godine trebalo da obilježi zvanično otvaranje Centra za razvoj sajber kapaciteta Zapadnog Balkana, sa sjedištem u Podgorici.

“Možete računati na moju odlučnost da radimo na njihovom još snažnijem produbljivanju u oblasti infrastrukture, zdravlja, ekologije i odbrane”, zaključio je Makron.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan PV
12.07.2024-15:55 15:55

,, Kako srdačan i iskren,, susret!! Ruke u džep i držanje za mosnje. Šta smo dočekali da nas ovakvi predstavljaju!! Piiiii.