Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Lopičić: Svi oni koji poštuju državu Crnu Goru, naši su partneri za saradnju; Babačić: Budimo odgovorni

''Ne možemo da budemo nijemi posmatrači dok se urušava svaka institucija u Podgorici. To je razlog zašto smo se priključili Crnogorskoj građanskoj akciji''

Oko interesa građana Podgorice i države Crne Gore nema kompromisa. Crnogorska građanska akcija ima jasno definisana pravila sa kojim političkim subjektima možemo sarađivati. Svi oni koji poštuju državu Crnu Goru, njene simbole i sve međunarodne rezolucije i konvencije, naši su partneri za saradnju, kazao je Miodrag Boro Lopičić, kandidat na listi CGA.

“Glavni pokretač naše akcije širokih razmjera je samo ljubav prema državi, uz jedinstvenu platformu u kojoj se glas svakog pojedinca podjednako čuje. CGA čine profesionalci u svojim oblastima, koji su razlog za angažovanje u CGA našli u želji da doprinesu ozdravljenju društva i uspostvaljanju sistema vrijednosti”, dodao je Lopičić.

“Ne možemo da budemo nijemi posmatrači dok se urušava svaka institucija u Podgorici. To je razlog zašto smo se priključili Crnogorskoj građanskoj akciji. Pozivamo sve da budu odgovorni građani bolje i zdravije Crne Gore”, istakla je Božana Babačić, kandidatkinja na listi CGA.

Babačić
Babačić

Lopičić ističe da su u CGA odlučni da istraju na putu istine, korektnog odnosa i izgradnje temelja za kreiranje zdravog društva jednakih šansi.

“Mi baštinimo i promovišemo vrijednosti koji će svi građani Podgorice prepoznati i imati jednostavan izbor 29. septembra. Jer sa nama nema zapošljavanja po partijskoj dubini! Nema korišćenja službenih automobila u privatne svrhe. Nema visokih partijskih funkcionera na mjestima izvršnih direktora javnih preduzeća i nema nadoknada za rad u skupštinskim odborima. Naš cilj je rešavanje problema, a ne prazna obećanja. Odgovoran odnos prema resursima glavnog grada i države. Ugovor o koaliranju obavezan je kao javni dokument. Ovo je manji dio ponude građanima Podgorice i zato u akciju.Budi svoj. Biraj CGA”, zaključili su iz CGA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve