Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Lopičić: Koji imaginarni blokovi i koje rasipanje glasova

''One koji su vjerovali da će im neka od politika ispuniti predizborna obećanja. Posebno one koji odavno ne vjeruju da politike mogu uraditi nešto dobro gradu u kojem živimo i kojeg volimo'', kazao je Boro Lopičić iz CGA

Crnogorska građanska akcija (CGA) poziva sve građane, koji su nezadovoljni političkim društvenim i ekonomskim stanjem u glavnom gradu i državi da im se pridruže.

“One koji su vjerovali da će im neka od politika ispuniti predizborna obećanja. Posebno one koji odavno ne vjeruju da politike mogu uraditi nešto dobro gradu u kojem živimo i kojeg volimo”, kazao je Boro Lopičić iz CGA.

Rešenje za izlazak iz aktuelne situacije je, tvrdi on, jednostavno.

“Jednostavno rješenje koje traži podršku svih kojima je javni interes na prvom mjestu. Zato je CGA jednostavan izbor. Rasuti su svi oni glasovi koji nemaju svoj izbor! Koji nemaju koga da biraju! Rasuto nam je društvo, koje se osipa na način što bira da živi i radi na drugim destinacijama, a ne u svojoj državi”, navodi Lopičić.

Sa druge strane nema potrebe svrstavati bilo koga u neke političke blokove.

“To su blokovi čija gravitacija “usisava” sve zdrave ideje i ne dozvoljava pojedincima i grupama građana da promijene, na bolje ambijent u kome žive. Blokovi u Crnoj Gori ne postoje! Postoji blok ljudi koji želi dobro ovoj državi, koji odbija da mrzi, koji plaćaju porez, poštuju Ustav i zakone i sa ponosom govore da žive u okviru granica najlepše države na svijetu”, navodi Lopičić.

U tom bloku, dodaje on, stanuje ideja CGA.

“Tom bloku Crne Gore pripada CGA. Pozivamo sve one koji smatraju da treba uraditi sve potrebno da se stanje u državi i društvu promijeni. Pozivamo sve one nezadovoljne, odgovorne i hrabre ljude, da istupe i da traže odgovornost. Jednostavno je biti odgovoran ako imate čiste biografije i jasan cilj, do kojeg se stiže radom i poštovanjem. Konačno, pozivamo sve one koji pričaju rasutim glasovima i imaginarnim blokovima, da ne obeshrabruju ljude, kojima su svojim politikama u više navrata pokazali kako ne treba da se radi. Vrijeme je za građansku akciju i vrijeme je za Crnogorsku građansku akciju”, poručuje Boro Lopičić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve