Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Lekić: CEP neće voditi jalove rasprave, nego će voditi borbu za opstanak Crnogoraca i Crne Gore

Odmah da vam kažem da CEP neće voditi jalove rasprave u smislu lažnog politiziranja, nego će voditi borbu za opstanak Crnogoraca i opstanak države Crne Gore naše jedine domovine.

Piše: Branislav Baćko Lekić, član GO CEP-a

Naš poznati naučnik dr Dragan Hajduković nedavno je dao izjavu povodom dodjele 13 julske nagrade , kaže , citiram:

„Srećan sam što spadam u one Crnogorce u kojima je još živ ovakav nesalomljivi duh , na izgled surovih, ali duboko ljudskih i humanih starocrnogorskih ratnika i ratnica.

Prešli ste svaku mjeru. NE DAJ SE CRNA GORO.“

Poštovani gospodine Hajdukoviću, da se ovo ne bi više događalo osnovali smo Crnogorsku evropsku partiju. Sve ovo što ste rekli, nalazi se u CEP-u.

Osnovali smo partiju sa crnogorskim prefiksom. Od 1993.god ovo je prvi put da se formira Crnogorska partija, koja je ujedno i evropska , multikulturna , multikonfesionalna , multietnička , ali prvenstveno crnogorska.

Prelistavajući materijale iz tragičnih 90 tih godina kada je u plamenu nestala Jugoslavija, a sa njom i Crna Gora od pomahnitalog velikosrpskog nacionalizma, uvidio sam da se ništa nije promijenilo.

Isti neprijatelj, ista žestina napada na Crnogorce, na CPC, na crnogorski jezik, crnogorsku državu.  Samo su promijenili taktiku i na perfidan način ušli u sve institucije Crne Gore i iznutra ruše našu jedinu domovinu Crnu Goru.

Prije su bili mladi i lijepi, a sada mladi podmukli, lažovi i paralažovi sa pokvarenim osmjehom na licu, nevaspitani prevaranti, izdajnici i velejizdajnici Crne Gore. I svi osvještani.

Odmah da vam kažem da CEP neće voditi jalove rasprave u smislu lažnog politiziranja, nego će voditi borbu za opstanak Crnogoraca i opstanak države Crne Gore naše jedine domovine.

Crnogorska evropska partija dolazi u miru , sa stisnutom pesnicom na grudima.

Stisnuta pesnica je simbol otpora.

Crnogorci su vjekovima pružali otpor svim neprijateljima. Milija im je bila sloboda od života, smrt od ropstva.

Crnogorci ne smiju da zaborave da su bili i da će ostati Crnogorski vitezovi.

LOVĆEN JE BIO I BIĆE OLIMP SVIH CRNOGORSKIH BOGOVA I OLIMP SVIH CRNOGORSKIH SVETINJA.

Konačno ste Crnogorci dobili vašu partiju koja će se borit za vaše interese i za vašu sreću. Mi ćemo Crnu Goru napraviti slobodnom , prosperitetnom i bogatom državom. Sa Crnom Gorom u Evropu i Evropom u Crnu Goru , sa Crnom Gorom u svijetu i svijetom u Crnu Goru.

Bićemo dobronamjerni sa prijateljima Crne Gore , a bogomi oštri sa neprijateljima Crne Gore.

Mnoge partije u Crnoj Gori, svojim djelovanjem doprinijeli su nesrećnim crnogorskim podjelama u smislu razbijanja crnogorskog nacionalnog bića, kao i one izvan Crne Gore i doveli Crnogorce i Crnu Goru do katastrofe.

CRNA GORA MORA DA SE VOLI – CRNA GORA MORA DA SE BRANI.

Crnogorski narod je danas okupiran i ponižen , a veliki broj gladan.

Mi smo se pojavili u zadnjem trenutku da vratimo volju Crnogorcima, da svi zajednićki ispravimo kičmu i da iz jednog glasa svih Crnogoraca zatražimo slobodnu Crnu Goru.

Oni svi dobro znaju da su samo Crnogorci svojom vjekovnom borbom stvorili Crnu Goru. Samo su je Crnogorci branili i odbranili i niko drugi. I sada će to ponovo uraditi, ako bude potrebno. Ovaj put zajedno sa Crnogorcima biće i Bošnjaci , Hrvati, Albanci , Muslimani i Srbi ( ako ih ima ) kojima je Crna Gora jedina domovina i crnogorska himna „ O svijetla majska goro“ i crveni barjak sa zlatnim orlom , jedina svetinja.

Svakome Crnogorcu danas je potpuno jasno da Jug crne Gore ne može bez Sjevera Crne Gore i da Sjever Crne Gore ne može bez Juga Crne Gore.To je jedno nacionalno biće i to će ostati. To nacionalno jedinstvo je osnov buduće bogate Crne Gore.

Neće teritorijom Crne Gore prolaziti ni zelena , ni crvena ni srbijanska ni albanska transverzala , niti bilo koja druga transverzala. Niko Crnu Goru ne smije parčati i cijepati, jer je Crna Gora prije svega država Crnogoraca.

Znaju to naši neprijatelji , zato će nas ostaviti na miru.

Na ovom prostoru, dakle u Crnoj Gori slomila se kičma turskoj, austrijskoj , francuskoj imperiji. Ovđe su poraženi svi neprijtelji Crnogoraca i Crne Gore.

PRIJATELJI I NEPRIJATELJI CRNE GORE SU PROLAZNI –VJEČITI SU SAMO CRNOGORSKI INTERESI.

CRNA GORA PRIJE SVEGA – CRNA GORA IZNAD SVEGA

Ako se već neko sada pita ko će pobijediti na sledećim, veoma bliskim izborima reći ću:

Pobijedit će Crnogorci, a ko drugi , zajedno sa svojom braćom Muslimanima, Hrvatima, Bošnjacima , Albancima i Srbima kojima je Crna Gora jedina domovina.

Pobijediće zajedno sa Crnogorskom evropskom partijom.

Živjeli Crnogorci! Živjela slobodna Crna Gora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
10.07.2024-11:49 11:49

Branislav Baćko Lekić, reče: “Odmah da vam kažem da CEP-A neće voditi jalove rasprave u smislu lažnog politiziranja, nego će voditi borbu za opstanak Crnogoraca i opstanak države Crne Gore naše jedine domovine.!” Reče Branislav Baćko Lekić, i odma prosu tiradu jalovih parola, koje prosipa već 30 i kusur godina. Baćko Branislav Lekić, nije slučajno u CEP-i. CEP-a trenutno razara Crnogorsku pravoslavnu crkvu bezobrirno i beskrupulozno, ometajući i sprečavajući rad Crnogorske pravoslavane crkve, kojoj su Crnogorci i Crnogorke na OPŠTECRNOGORSKOM ZBORU omogućili da nastavi rad i razvoj, a čije su razaranje predvodili upravo najviši rukovodioci CEP-e. NA IZBORE BRANISLAVE BAĆKO… Pročitaj više »