Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Koalicija Demokrate i PES predali listu za lokalne izbore u Kotoru

Dodaju da je ta koalicija odlučna da osigura kontinuitet djelovanja prepoznatog u višegodišnjem radu gradonačelnika Vladimira Jokića

Koalicija Demokrate i Pokret Evropa sad predali su danas listu za lokalne izbore u Kotoru, pod naziv “Vladimir Jokić – Dobar glas – Za gradonačelnika – Demokrate – PES”, uz 1.500 potpisa podrške. Nosilac liste je aktuelni gradonačelnik Kotora Vladimir Jokić.

” Lista ‘Vladimir Jokić – Dobar glas – Za gradonačelnika – Demokrate – PES’ okuplja kotorske građanke i građane sa istaknutim profesionalnim iskustvom u različitim oblastima društvenog, privrednog i kulturnog djelovanja, čije je odgovorno upravljanje u prethodnim godinama imalo značajan doprinos na unapređenju životnih prilika u Kotoru i zaštiti njegovih tradicionalnih vrijednosti i simbola. Listu dodatno osnažuje izrazita zastupljenost žena, te pojedinci koji su svoj profesionalni i privatni dignitet izgradili na iskrenoj i jakoj pripadnosti kotorskom kulturnom identitetu” navode u saopštenju.

Dodaju da je ta koalicija odlučna da osigura kontinuitet djelovanja prepoznatog u višegodišnjem radu gradonačelnika Vladimira Jokića.

“Koji je, poštujući gradsko bilo te potrebe i navike kotorskih građanki i građana, uspio da omogući različite privredne, turističke i infrastrukturne aspekte razvoja. Snažnom socijalnom politikom ukazana je posebna pažnja djeci i njihovim roditeljima te sugrađanima treće životne dobi, kao i zaposlenima u prosvjeti, zdravstvu i javnoj upravi za koje će biti izgrađeno preko 300 stanova po povoljnim uslovima. Ulaganjima u proširenje vodovodne i saobraćajne mreže, uključujući doprinose na ublažavanju gužvi implementacijom najasavremenijih sistema, stvoreni su uslovi koji obezbjeđuju nastavak sveobuhvatnog razvoja cjelokupne kotorske opštine” dodaju.

Ističu da glavna programska prepoznatljivost koalicione liste “Vladimir Jokić – Dobar glas – Za gradonačelnika – Demokrate – PES” jesu infrastrukturni projekti koji se odnose na izgradnju velike javne garaže u Škaljarima, žičare do utvrđenja Sveti Ivan, kao i savremenog ljetnjeg bazena na gradskom banju.

” Nastavak širenja vodovodnog sistema u Grblju i izgradnja kanalizacione mreže za Perast, Prčanj i Stoliv takođe su fokus djelovanja buduće gradske vlasti koju će predvoditi gradonačelnik Vladimir Jokić “,zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
03.09.2024-17:47 17:47

…neviđele se štetočine ,mrzitelji CG !
nedobili ni glasa u Kotor !