Subota, 29 Juna, 2024
Rubrika:

Klub odbornika DPS: Vlast u Danilovgradu je u krizi, vladajuća većina samo potvrđuje da se raspada

Da postoji zera odgovornosti, odbornici vladajuće većine bi podnijeli ostavke, jer je očigledno da lokalni parlament ne funkcioniše, ocjenjuju u Klubu odbornika DPS Danilovgrad

Sve što se u posljednje vrijeme događa u Opštini Danilovgrad, samo svjedoči koliko je lojalna vlast navodno stabilna i jedinstvena. Da postoji zera odgovornosti, odbornici vladajuće većine bi podnijeli ostavke, jer je očigledno da lokalni parlament ne funkcioniše, ocjenjuju u Klubu odbornika DPS Danilovgrad.

“Sjednica koja je trebalo da se održi juče, 25.06.2024. godine, na kojoj smo obezbijedili prisustvo svih naših odbornika uprkos njihovim obavezama, nije mogla biti održana zbog nedostatka kvoruma od strane vladajuće većine. Da je saziv lokalnog parlamenta pred raspadom svjedoči i to što se odluke donose relativno malom podrškom. Veliki infrastrukturni projekti se uopšte ne realizuju, tako da saopštenja lokalne uprave koja su iz politikantskih razloga pisana za one van Danilovgrada, zamajavaju građanke i građane Danilovgrada”, kazali su u saopštenju.

Kako navode, vlast treba prije svega da objasni Danilovgrađanima šta su im obećali, šta od obećanog počeli, a šta od početog završili.

“Poručujemo lokalnom PES-u, da pogleda u svoje redove kao i u rezultate izbora u Budvi i Andrijevici, i biće im jasno, ko se raspada a ko jača. Uostalom, najbolje će to pokazati prijevremeni izbori u Danilovgradu, koji će staviti tačku na javašluk, nerad i neodgovornost koju je pokazala odlazeća vlast u našoj opštini”, zaključuju u Klubu odbornika DPS Danilovgrad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve