Srijeda, 26 Juna, 2024
Rubrika:

Klikovac: Želimo da razgovaramo sa svima koji žele da prekinu ovu agoniju, jasno je da nije moguć dogovor

Komentarišući optužbe da pojedini žele da sruše vlast u dogovoru sa DPS-om, Klikovac navodi da je riječ o ''političkom kukavičluku''

Nastavlja se kontinuirana agonija za građane Podgorice. Svakome je jasno da nije moguć bilo koji dogovor, osim ukoliko se izvrši neka politička trgovina, kazao je šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u podgoričkom parlamentu Andrija Klikovac u Dnevniku Gradske RTV.

Klikovac je naveo da uprkos svemu vlast bi bila potpuno nefunkcionalna, a agonija bi se za građane nastavila.

“Vjerujem da oni subjekti koji imaju dovoljno hrabrosti, da žele da izađu na vanredne lokalne izbore i pokažu svoju političku platformu i ponudu građanima Podgorice i da se odmjere sa DPS-om, koja će i ovog puta biti najjača snaga u Podgorici“, istakao je Klikovac.

Komentarišući optužbe da pojedini žele da sruše vlast u dogovoru sa DPS-om, Klikovac navodi da je riječ o „političkom kukavičluku“.

“Takve teze dolaze iz Beograda i svi oni su više puta reciklirali tu tezu. Moraju da shvate da živimo u 2024. godini, da danas DPS i na svom čelu i u svojim redovima ima potpuno nove ljude, a naravno da ih je strah od DPS-a. Razgovaramo sa svim političkim subjektima u lokalnom parlamentu i predstavnicima vlasti. Nama je na prvom mjestu interes građana Podgorice. Želimo da razgovaramo sa svima koji žele da prekinu ovu agoniju“, kazao je Klikovac.

On je naveo da žele da razgovaraju kako da Glavni grad profunkcioniše i kako da administracija ne bude problem, nego na usluzi.

“Imamo priče nećemo sa DPS-om, a glasali su do sada nekoliko odluka u lokalnom parlamentu sa DPS-om, kao i nekoliko vrlo važnih zakona u Skupštini Crne Gore. Neki su glasali manjinsku Vladu sa DPS-om, a neki su glasali i kadrove DPS-a da budu na funkcijama“, naveo je Klikovac.

Prema njegovim riječima, pojedini će željeti da razgovaraju sa DPS-om nakon izbora, navodeći da će i oni razgovarati sa svima koji žele da „zajednički razvijamo ovaj grad“.

“U lično i političkom smislu ne razlikujem puno Spajića i Milatovića i nakon izbora želim da razgovaram o tome šta će biti politička platforma tih subjekata“, kazao je Klikovac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve