Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Klikovac: Božović i glasao i radio za DPS

''Aktuelni ministar pravde i potpredsjednik PES-a Podgorice, Bojan Božović, ne samo da je bio glasač DPS-a nego je i radio za Demokratsku partiju socijalista'', naveo je Klikovac na mreži X.

Šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac kazao je da je funkcioner Pokreta Evropa sad (PES) Bojan Božović radio za DPS.

“Da ne bude da imamo nešto protiv Saše Mujovića. Aktuelni ministar pravde i potpredsjednik PES-a Podgorice, Bojan Božović, ne samo da je bio glasač DPS-a nego je i radio za Demokratsku partiju socijalista”, naveo je Klikovac na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
09.09.2024-10:45 10:45

Sadašnji ministar pravde, Bojan Božović, je zadrti neprijatelj postojanja Crnogoraca i Crnogorki, postojanja Crne Gore, postojanja Crnogorske pravoslavne crkve, a na čijem uništavanju intenzivno radi, i kad je bio u DPS i sada, kad je voljom crkve srbije, postavljen za ministra okupatorske vlade CG. Gospodine Klikovac, to što je sadašnji ministar pravde, Bojan Božović, bio član DPS-a, što je u okviru nje djelovao protiv Crnogoraca i Crnogorki, protiv Crne Gore, protiv Crnogorske pravoslavne crjkve, u ovom momentu unosi sumnju i koliko je ustvari DPS, iskreno posvećene spašavanju Crnogorske nacije, Crnogorske pravoslavne crkve. Niće u svojim nastupima i oglašavanjima ne dajete… Pročitaj više »