Ponedjeljak, 1 Jula, 2024
Rubrika:

Kabinet premijera: Opozicija neće ni što hoće

Premijerski će se, dakle, održati za dva dana - odnosno u ponedjeljak 1. jula (kako su i htjeli) ako za to bude postojala saglasnost u Parlamentu - saopšteno je iz Kabineta

U cilju preciznog informisanja, a usljed novonastale situacije oko zahtjeva za pomjeranje sjednice posvećene Premijerskom satu, koristimo priliku da informišemo da je predsjednik Vlade Milojko Spajić iz Parlamenta informisan da je zahtjev opozicije da se Premijerski sat zakazan za danas (29. juna) odgodi za ponedjeljak, saopšteno je iz Kabineta premijera.

– Kako je predsjednik Vlade, što je poznato javnosti, boravio u trodnevnoj posjeti Briselu između ostalog povodom učešća na Međuvladinoj konferenciji, po povratku sa službenog putovanja, a na liniji prethodnog zahtjeva poslanika, iz Kabineta premijera upućena je molba za odlaganje (ne otkazivanje kako se to implicira od strane pojedinih medija) zakazane sjednice.

Premijerski će se, dakle, održati za dva dana – odnosno u ponedjeljak 1. jula (kako su i htjeli) ako za to bude postojala saglasnost u Parlamentu – saopšteno je iz Kabineta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
29.06.2024-14:39 14:39

Ili mi se čini ili mu nos stalno raste doći će mu ka Pinokiju…