Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Ivanović: Spajić ostaje predsjednički kandidat Evrope sad

On je dodao da će javnost biti obaviještena narednih dana i o stavu Milojka Spajića po ovom pitanju

Funkcioner “Evrope sad” Filip Ivanvić kazao je, gostujući u emisiji Klub A na A plus TV, da Milojko Spajić ostaje predsjednički kandidat ovog pokreta, uprkos navodima da je MUP Srbije potvrdio da on ima prijavu boravka u Beogradu.

“Milojko Spajić je kandidat Evrope sad za predsjednika i to će i ostati. I to ne zato što je to stav predsjedništva Evrope sad već zbog toga što će to potvrditi i Državna izborna komisija. Saopštili ste infomaciju koja je danas došla do medija, a ja nisam siguran da li je ta informacija od Republičke izborne komisije Srbije došla u Državnu izbornu komisiju Crne Gore ili je to dokument koji je procurio negdje na putu između MUP-a Srbije i RIK-a Srbije ali ono što ja mogu da potvrdim i dokažem večeras je da Milojko Spajić ispunjava sve ustavne i zakonske propise da bi se kandidovao za predsjednika Crne Gore“, rekao je Ivanović.

On je dodao da će javnost biti obaviještena narednih dana i o stavu Milojka Spajića po ovom pitanju.

“Apsolutno ne sumnjam da ukoliko se budu poštovale ustavne i zakonske norme države Crne Gore u kojoj se on kandiduje za predsjednika da će njegova kandidatura biti prihvaćena“, rekao je Ivanović.

On je na pitanje zašto od Spajića javnost nije čula jasno da li ima državljanstvo Srbije, odgovorio: “Čuli ste jasno, u parlamentu je rekao da nema državljanstvo Srbije”.

“To je informacija kojom ja raspolažem danas“, kazao je Ivanović.

Izvora plus

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.02.2023-21:18 21:18

Stranci ne mogu da se kandiduju za politicare CG….izgleda da ih u CG ima vise nego sto smo mislili..

Milica
15.02.2023-08:59 08:59

Ovaj je bas pravi za politiku, ima nešto posebno, svi će ga obožavati. Bas plijeni, simpatičan…Hehe