Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Ibrahimović razgovarao sa ambasadorom Holandije: Crnoj Gori je mjesto u EU

Ibrahimović je kazao da je Crna Gora sa Kraljevinom Holandijom uvijek imala dobru i konstruktivnu saradnju, i da su prijateljski i partnerski odnosi dvije države veoma značajni kada je proces pristupanja EU u pitanju

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović razgovarao je sa nerezidentnim ambasadorom Holandije u Crnoj Gor Joustom Reintjesom.

“Sagovornici su razmijenili mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i njenom putu ka EU”, saopšteno je iz BS-a.

Ibrahimović je kazao da je Crna Gora sa Kraljevinom Holandijom uvijek imala dobru i konstruktivnu saradnju, i da su prijateljski i partnerski odnosi dvije države veoma značajni kada je proces pristupanja EU u pitanju.

“Raduju me odlični bilateralni odnosi između Crne Gore i Holandije Bošnjačka stranka će uvijek težiti snaženju demokratije u Crnoj Gori i odličnim odnosima sa međunarodnim partnerima”, kazao je Ibrahimović.

Ambasador Reintjes je kazao da je Crnoj Gori mjesto u Evropskoj uniji i da Nizozemska pruža tehničku i političku podršku Crnoj Gori od samog početka.

“Takođe, istakao je značajnu ulogu Bošnjačke stranke u procesima evropskih integracija i pohvalio njen naporan rad na evropskom putu”, dodaje se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali i poslanica BS Kenana Strujić Harbić i član Predsjedništva BS Admir Šahmanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve