Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Gašić: Crna Gora doživjela poharu od onih koji sjede i koji su sjeđeli na vodećim funkcijama

Populističkih govora i propagandi smo se prezasitili, potrebna nam je zdrava patriotska struktura koja će stati na branik odbrane nacionalnih interesa, smatra Gašić

Ja sam Sara Gašić i zadovoljstvo mi je što se okupljamo oko iste ideje koju zastupa CEP, kao i što sam ovdje medju ljudima sa kojima dijelim iste osjecaje, istu ljubav prema nasoj najljepšoj domovini, domovini Crnoj Gori, saopštila je Sara Gašić, zamjenica predsjednice OO Podgorica Crnogorske evropske partije.

‘’Nikada se nijesam bavila politikom, samo sam primala k znanju personalna rješenja institucija naše države, onoliko koliko su mi životne i poslovne okolnosti nametale to. Međutim, kao mlada žena i majka, postajem svjesna da indiferentnim političkim stavom, ne samo da ne doprinosim društvu u kom živim i u kom želim da odgojim svoje dijete, već i pomažem malicioznim strukturama da sprovode u djelo svoje zamisli’’, navodi se u saopštenju.

Crna Gora je, kako navodi, doživjela poharu, u svakom smislu te riječi, i to od onih koji  sjede i koji su sjeđeli na vodećim funkcijama našeg društva.

‘’Populističkih govora i propagandi smo se prezasitili, potrebna nam je zdrava patriotska struktura koja će stati na branik odbrane nacionalnih interesa, kako bi se očuvalo jezgro naše kulture i tradicije, inače izgubićemo svaki identitet i sve primjerene vrijednosti. Moramo biti stameni i hrabri, da pokažemo odlučnost u borbi za bolje sjutra, ja sam uvjerena da zajedno možemo mnogo postići! Posveceni smo Crnoj Gori i Cepu nesalomivo i dacu svoj maksinalni doprinos da tako bude’’, poručuje Gašić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
17.07.2024-15:08 15:08

“Posveceni smo Crnoj Gori i Cepu nesalomivo i dacu svoj maksinalni doprinos da tako bude’’, poručuje Gašić. Divno sve rečeno, patriotski sa zanosom i emocijom. Zbog toga sam slobodan godpođo Saro Gašić, da Vas zamolim da date svoj maksimalni doprinos, da visoki rukovodioci CEP-e. oslobode Crnogorsku pravoslavnu crkvu, blokade, koju su između ostalih i oni uzrokovali. Oni su naime u velikom broju bili već 25 godina u Mitropolitskom savjetu CPC, i kako Vi kažete za Crnu Goru, učestvovali na ovaj ili onaj način u pohari Crnogorske pravoslavne crkve i njenom uništavanju. Mi obični, mali, presitni CRNOGORCI I CRNOGORKE, isto ka… Pročitaj više »